Givi vízálló táskák

A GIVI tovább bővíti vízhatlan, könnyű táskáinak kínálatát. A gyártó nagy energiát fektetett a vízhatlan táskák fejlesztésébe, és mostanra a motorkerékpár és robogó piac jelentős részét lefedi termékeivel. A 2013. szeptemberétől kapható WP táskák a haditengerészetnél bevált záróelemmel akadályozzák meg a víz bejutását a táska belsejébe. Természetesen a rögzítés is megoldott a járműre szerelhető tartók révén.

A bemutatásra kerülő táskák fluoreszkáló sárga profillal vannak ellátva, hogy a biztonságot, a láthatóságon keresztül növeljék.

A kínálat részét képezi egy „nehéz” használatra szánt táska is, amellyel az Enduro és Off- road igényeket kívánják kielégíteni. A felhasznált Tarpaulin 500D, a legtöbb szabadtéri sportszer anyagaként már jól ismert. Az oldal táskák merevségét egy belső műanyag tartó szolgálja, ezzel üres állapotban sem „esik össze” a poggyász tartón. AZ ÚJ GIVI termékek: A WP407 egy ülésre, vagy csomagtartóra szerelhető hengerzsák, amelyhez további táskák csatlakoztathatóak, űrtartalma 30 liter. A zsákhoz jár a rögzítéshez és a vállra akasztáshoz szükséges pánt. Az új WP406 kettős felhasználású, oldal táskaként és nyereg táskaként is felszerelhető, de a pántok segítségével tankra felhelyezve is megállja a helyét, ha mégis szeretnénk utassal közlekedni. A csomag tartalmazza a 4 rögzítő és egy vállpántot, a befogadó képessége 20 liter.

A nyeregtáska kínálatot bővítő WP405 teszi teljessé a GIVI vízhatlan kollekcióját. Oldalanként 25 literes kapacitással rendelkezik, és teljes körű védelmet nyújt a benne elhelyezett csomagoknak a külső hatásoktól. A rögzítéshez az ülésen átnyúló, állítható tépőzárral ellátott szíjak, illetve a motor oldalán elhelyezett tartó konzol szolgál. A Givi termékekkel a hazai forgalmazó áll az érdeklődők rendelkezésére, illetve a gyártó honlapján motor márka és típusonként is keresgélhetünk.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes