Nolan N70-2 GT

A Nolan új, csúcsminőségű sisakjának feladata az N44-et felváltani. A megjelenés, a technikai jellemzők és a széles színválaszték mind abba az irányba mutatnak, hogy sikeres lesz az őrség váltás. Kompakt mérete, amit a két külső héj méretének köszönhet és a kettős (nyitott/zárt) szabványi követelményeknek megfelelés tovább viszik az előd hagyományait. Az N-Com kommunikációs rendszer előkészítése teszi igazán vonzóvá az N70-2 GT sisakot a túrázók számára.

A nyitott és zárt sisakokkal szemben támasztott biztonsági előírásoknak megfelelő sisak karc mentes plexijén keresztül könnyű szemmel tartani a közlekedési viszonyokat és a jármű által a műszerfalon megjelenített adatokat, hiszen ehhez nem kell a fejet biccenteni, elég csak a szemet mozgatni.

Nolan N 70-2 GT


Ezenkívül kellő védelmet nyújt a víz és a szél ellen, miközben biztosítja a légkeringést a sisak belsejében az állvédő levétele után is. Természetesen a Pinlock előkészítés sem maradhatott el, ha már a sisak belsejében létrehozott keringés nem volna elég a párásodás megszüntetéséhez.

Nolan N 70-2 GT

A beépített napszemüveg felülete szintén karcálló, páramentesített és 400-as UV szűrővel rendelkezik. A sisakba a B901L R sorozat – B601 R sorozat – ESS – MCS III R sorozat N-Com rendszerei szerelhetők be. Az exkluzív „AirBooster Technology” rendszer biztosítja az optimális szellőzést a sisak belsejében.

Nolan N 70-2 GT

A tiszta levegő bevezetése a szájhoz és a plexire áramlik csökkentve a párásodási hajlamot, a hátsó elvezetők a felmelegedett levegő kiáramoltatásával garantálják az optimális kényelmet a sisak belsejében. A két elemből álló rögzítő rendszer kialakítása széleskörű beállítást tesz lehetővé.

Nolan N 70-2 GT

Hőre lágyuló műanyagból készült nyitó karból és egy alumínium fogazott részből áll. A fogazott kar mozdításával elengedi a mikrometrikus szalagot, így az állkapocs alatt nyílik a rögzítés.

Nolan N 70-2 GT


Ez az eszköz minimálisra csökkenti a véletlen nyitás lehetőségét. A fogazott „szíj” a béléshez tartozó bőrből és mikroszálas anyagból készült állkapocs alatt végig futó szalagban fut. Egy új koncepció révén a belső párnázást magában foglaló bélés kettős sűrűségű  mikroperforált szövetből készül.

Nolan N 70-2 GT

Az „AirBooster technológia” a sisak felső részében elosztja a levegőt. A héj külső LEXAN-ból készül, a sisak méret tartománya: XXS-től XXXL-ig.

Szöveg: Buny

Kép: Nolan

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes