Az FTR 1200 S Race Replica Akrapovič kipufogóval

Az Indian bejelentette, hogy a 2019-es FTR 1200 S Race Replica családot kizárólag Akrapovič kipufogóval szállítják, így jelentős megtakarítást érhetnek el a tulajdonosok az utólagos beszerzés helyett. Aki elég élelmes és gyors, az könnyen szert tehet egy egyedi FTR 1200-as Indianra.

Az FTR 1200 S-nál az Akrapovič kipufogóval szerzett pozitív tapasztalatok megmutatták, hogy milyen dinamikus kombinációt képes alkotni a két alkotó elem.

Indian FTR 1200 S


A nagyszerű visszajelzések arra ösztönözték a gyártókat, hogy nagyobb értéket nyújtsanak az FTR 1200 S Race Replica első tulajdonosainak, mivel a kipufogót nagyon különleges áron adják hozzá. Az FTR 1200 S első Race Replica kiadásánál az Acrapovič alacsonyan vezetett titán és a rozsdamentes csöveit matt fekete szénszálas hővédővel kínálják.

Indian FTR 1200 S

Az egyedi kipufogó fokozza az FTR 1200 S Race Replica lenyűgöző stílusát, amely emellett különleges hangzással is együtt jár. Az FTR 1200-hoz több mint negyven féle kiegészítő közül lehet választani, amivel egyedivé tehető ez az Indian is.

Indian FTR 1200 S

Négy alap változatra támaszkodva tudják saját igényeik szerint, egyedülállóvá varázsolni az FTR 1200-ast. A leendő vásárlók többet tudhatnak meg a 2019-es FTR 1200 S és az Akrapovič ajánlatáról, ha ellátogatnak a legközelebbi Indian motorkerékpár-kereskedőjükhöz.

Indian FTR 1200 S

Az FTR 1200-as teljes tartozékválasztékról még a www.indianmotorcycle-intl.eu/select-country/ oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Szöveg: Buny

Kép: Indian

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes