Aprilia SX50 és RX50

Az Aprilia kis off-road motorkerékpárjai, az SX, az SX Factory és a RX Factory olyan fiatalokat céloz meg, akik az Aprilia hagyományainak megfelelő technikai tartalmat és modern megjelenést igényelnek. Megbízható, izgalmas és energikus, a városi, külvárosi utakon jó teljesítményt nyújtó motorok kényelmes utazást tesznek lehetővé az otthon és az iskola közötti ingázásban. A betű kombinációk supermoto és sportos enduro ruhába öltöztetett motorokat takarnak, a legújabb generációs Euro 4-es motorral szerelve.

Aprilia SX 50
A vonalak merészek és dinamikusak, a kortárs stílus jelenik meg a márka sportos vérvonalához hűen, de egyszerűsített burkolatokkal, egyedi grafikával gazdagítva. A fényszóró a fejidomban kapott helyet, és kis szélvédő takarja az új digitális műszerfalat.

Aprilia SX50


A nagy multifunkciós digitális kijelző megjeleníti az összes fontos információt. Az új funkciók közé tartozik az utazási napló, amely a maximális sebességet, az akkumulátor feszültségét és két napi számlálót képes megjeleníteni. A nyereg vékony, kompakt kialakítású, mindössze 860 mm magasra került, könnyen elfér rajta akár két személy. 2019-től egy alacsonyabb, mindössze 815 mm-es nyereg változattal is kapható a hölgyekre való tekintettel. Végül a farok burkolat integrálja az utas kapaszkodót, jól illeszkedő kialakítása illik a motor vonalaihoz. A váz és a felfüggesztés, a Noale-ban gyártott minden jármű védjegye. A fékrendszer gyors és biztonságos fékezést és megállást biztosít az első 260 mm-es, és a hátsó 220 mm átmérőjű tárcsafékekkel. A kerekek, a kis Aprilia supermotard különleges elemei, 17 „-es öntött felnijein nagy gumiabroncsok feszülnek, hogy biztosítsák a könnyedséget és a megfelelő ellenállást a külső hatások ellen. Egy ilyen kifinomult alapot csak egy új generációs motor tehet igazán ütőképessé. Az egyhengeres, kétütemű, folyadékhűtéses motor kenéséről egy szivattyú rendszer gondoskodik. Az indítást berúgókarra bízták, a hat fokozatú sebességváltó lehetővé teszi, hogy a legmagasabb teljesítményét is ki tudja használni a tulajdonosa. Az Euro 4 szabványnak megfelelő elektronikus vezérlésű karburátorral és háromutas katalizátorral szabályozott kibocsátási értékeket és egyben magas teljesítményt biztosít. A polírozott rozsdamentes acél kipufogó a versenyváltozatot idézi.

Aprilia SX50

Az üzemanyag-fogyasztásnak megfelelő méretű tartály került a motorra, kapacitása 7 liter. Az Aprilia SX 50 új zöld színben és a már jól ismert Red Acceleration variációban lesz kapható.
Aprilia SX 50 és RX 50 Factory
Az Aprilia sokéves verseny tapasztalatai alapján készített alkatrészek és a teljesítmény, határozzák meg ezeket a modelleket. Az Aprilia SX 50 Factory és a RX 50 Factory a kétkerekűek világában a kompromisszum nélküliségre törekvő fiataloknak szánt kombinációk. A két részből álló fekete eloxált alumínium kormány kézvédővel biztosítja a könnyű kezelhetőséget minden úton. Az extrém kihívásokra az első teleszkóp 41 mm-es átmérője ad megnyugtató választ.

Szöveg: Buny

Kép: Aprilia

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes