Givi Slider SLD01

Slider a vázra szerelhető bukógomba elnevezése, amelyet a GIVI a „gyors motorkerékpárok” -ra fejlesztett, hogy ezek a típusú motorok tulajdonosai is biztonságban tudják gépüket az eleséséből, eldőlésből származó károkkal szemben. Az aerodinamikai forma, a lézergravírozás és az eloxált alumínium betétek megegyeznek, csak a négy szín variációban térnek el egymástól.

A motorvédő vagy bukócső elnevezés nem teljesen illik a GIVI újdonságára, ezért esett a gyártó választása a csúszka szóra.

Givi Slider


Tökéletesen egyértelmű a formatervezés és a kiváló minőségű anyagok kombinációja alapján, hogy egy ambiciózusabb projekt keretében került a termék a katalógusba. Az új tartozék kialakítása egyértelműen a meztelen szektorra irányul anélkül, hogy kizárná más típusú motorokra való alkalmasságát.

Givi Slider

Most összpontosítsunk a Slider SLD01-re, ez egy 100% -ban „Olaszországban gyártott” tartozék. Üvegszálas erősítésű polimer műanyagból, alumínium betétekkel és négy különböző színben, (piros, zöld, natúr és fekete) eloxálva készül, hogy jobban passzoljon a csupasz motorok stílusához. A márka logója lézer gravírozással kerül a külső részre, ahol az esztétika érdekében egyetlen csavar sem látszik.

Givi Slider

A felszerelés a motorkerékpárokra az adott típusokhoz gyártott készlettel egyszerű. Ez alól egyetlen kivétel van jelenleg, ez a Honda CB 1000R 2018-as verziója, ahol a vázon kialakított helyekhez lehet rögzíteni. A Slider több esést kibír, ellenáll az oldószereknek, az üzemanyagnak, a közvetlen napfénynek.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes