Hevik Typhoon Vest

Sokoldalú és a nyári szezonban kifejezetten kellemes viselet a HEVIK újdonsága. Nyolc tágas zsebében a városi közlekedéshez szükséges összes dolog elfér, ez a mellény ideális társa minden motorosnak vagy robogósnak, aki a személyes tárgyait mindig magánál szereti tartani.

A mellény egyike azoknak a ruháknak, amelyek soha nem hiányozhatnak a szekrényéből.

Hevik Typhoon Vest


Mindig örökzöld, mivel a nyári szezonban praktikusan használható, és nem a motoros kabát helyettesítésére szolgál, mert hiányzik belőle a védelmi célokat szolgáló protektor. Ez igaz a Hevik Typhoon Vest-re is, amely olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek a nagyközönségnek felelnek meg igazán, de „kiegészítő ruházatként” viselhető a motorkerékpár kabátján is. A Vest Typhoon poliészterből készült zárt mellény, ellenálló és lélegző funkcióval. Tény, hogy a szellőzést túlnyomó részt a széles, perforált hálós felület biztosítja, hogy a motoros mellkasát hűtse a szél az elviselhetetlen városi hőségben.

Hevik Typhoon Vest

A Vest Typhoon-nak nyolc zsebe elnyeli a személyes tárgyakat vagy dokumentumokat. A hat elsőből kettő cipzárral, két másik kettős zseb, az egyik oldalról hozzáférhető, a másik felülről, a fedél kinyitásával. Van egy belső zseb és egy tágas hátsó zseb is.
Összefoglalva, mindig szabad lehet a kezed! Figyelemre méltó, hogy a két első zseb és a hátsó zseb is vízálló.

Hevik Typhoon Vest

A Hevik „high-tech” jellegét emeli a zsebszárnyakon alkalmazott fényvisszaverő betét a nyakon és az alsó szegélyen. Ez utóbbi lehetővé teszi a ruhadarab tökéletes illeszkedését. A Vest Typhoon fekete színben kapható S-től 4XL-ig terjedő méretben.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes