Yamaha Tracer 700 – 2020

Az új Tracer 700 egy motorkerékpár, amely könnyed megoldást kínál a távolság leküzdésére. Akár közeli, akár távoli a végcél, város vagy országút a Yamaha biztos társ hozzá. Az újdonság minden tekintetben felülmúlja az elvárásokat, a közismert 689 köbcentis, 2 hengeres CP2 motor immár Euro5 kibocsátási értékekkel hajtja a 2020-as modellt.

Kettős, ferde szemű LED helyzetjelző lámpákkal és erőteljes iker LED projektor fényszórókkal a Tracer 700 modern és agresszív megjelenésű.

2020 Tracer 700


Az üzemanyag-tartályhoz illeszkedő fejidom kompakt és aerodinamikus, kiváló szél- és időjárás védelmet kínál akár hosszabb távon is. Az újonnan kialakított első sárvédő követi az új tervezési irányt, hogy a motor „félelmetes stílusát” tovább hangsúlyozza. A merész színek alkalmazásával még egyedibb megjelenést sikerült elérni.

2020 Tracer 700

Az új Tracer 700-at a más típusokban is bevált, 689 köbcentis, két hengeres motor hajtja, amely a cég egyik legsikeresebb és legnépszerűbb erőforrása. Különlegessé az erőforrás lineáris nyomaték leadása, és közvetlen reakciója a fojtószelep elmozdulására.

2020 Tracer 700

2020-ra frissítették az üzemanyag-befecskendezés és gyújtás vezérlést , felülvizsgálták a levegő beáramlást, és optimalizált kipufogógáz-beállításokat kapott a módosított kipufogórendszer mellé, hogy az EU5  előírásait teljesítse. A sebességváltó sem maradt érintetlen.
Könnyű csővázával és az 1460 mm-es tengelytávval, alumínium lengőkarral, mindössze 196 kg-os tömegével a legjobb teljesítmény-tömeg arányt sikerült elérni a kategóriában.

2020 Tracer 700

Annak érdekében, hogy a kezelhetőség teljes élvezni lehessen, 41 mm átmérőjű első villával és a benne lévő rugók módosításával jobb úttartást sikerült elérni. A hátsó központi rugóstag és a villa egyaránt állítható, hogy megfelelően tudjon reagálni a vezetési stílusra és az útviszonyok kigóhívásaira.
Az új plexi formája és elhelyezése kiegészíti az agresszív arculatot és harmonizál a fejidom vonalaival. A magassága több, mint 60 mm-t állítható, és elég egy kéz hozzá. Ezt a védelmet egészíti ki az áttervezett kézvédő.

2020 Tracer 700

A Tracer 700 egy jól felszerelt, túrázásra alkalmas motor, amelyet nagy távolságok megtételére terveztek. A vezetési pozíció kényelmét szolgálja a 34 mm-rel szélesebb kormány, valamint az új ülés kialakítás, ezek együttese javította az ergonómiát. Az ülés vezetőnek és utasnak nagyobb szabadságot kínál a megfelelő ülő helyzet megválasztásához. Az ülés hátsó része kissé magasabb, így kényelmesebb az utas számára.

2020 Tracer 700

A Tracer 700 egyik fő erőssége a sokoldalúság, amely a nagy utazásoktól a hétvégi kiruccanáson át, a napi ingázáson keresztül mindenhol megfelel. A CP2-es motor lenyűgöző gazdaságossága és a 17 literes üzemanyag-tartály kapacitással nagy távolságok megtételére alkalmas.
Számos új funkciót kapott az LCD műszerfal, a fordulatszám mellett a sebességváltó fokozat kijelzője is helyet kapott. A bal oldali kormányon lévő gomb segítségével a vezető könnyen navigálhat a menüben, a kijelzőn megjeleníteni kívánt információk elérése érdekében.

2020 Tracer 700

Kompakt és könnyű LED-es lámpatestek harmonizálnak az új Tracer karakterrel.
A Tracer 700 szürke (Sonic Grey) és kék (Phantom Blue) színben kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Yamaha

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes