Ducati Panigale V4 verseny készlet

A Ducati elkészítette a Panigale V4 rajongóinak a verseny kiegészítőket tartalmazó kollekciót. Az átépítő készlettel az olasz szuper sport motor azonnal bevetésre kész a versenypályán. A változtatásokkal garantált a maximális teljesítmény, a súly csökkenése és a megjelenésben igazi versenymotorrá válik a Panigale V4.

A Ducati honlapján található konfigurátor alkalmazással a tulajdonosok az igényeiknek megfelelően tudják egyénre szabni járművüket.

Ducati Panigale V4 verseny készlet


A legfejlettebb verseny technika egyenesen a Ducati versenycsapatától érkezik, a kipufogó rendszer elemei Chaz Davies és Scott Redding gépein is megtalálhatóak. Minden egyes része titánból készül, ezzel nem csak a súly csökkenés elérése a cél, hanem a magas hőmérséklet okozta elváltozások elkerülése is. A kipufogó külalakja agresszivitást sugall, ami egy verseny replika motor esetén elengedhetetlen.

Ducati Panigale V4 verseny készlet

A verseny sportból származik a poliészter légszűrő is, ami nagyobb légáteresztő képességet és egyszerűbb karbantartást garantál. A csúcs teljesítmény elérésében még szerepet játszanak a beállítások a DTC – DWC – DPL elektronikus szabályozó rendszerekben, ezek újra „hangolásával” a teljesítmény tovább fokozható. Az idomoknál sem fukarkodtak a tervezők, a készletben a fényszóró idom és a lámpák takarását biztosító, fényezett műanyag elemek találhatók.

Ducati Panigale V4 verseny készlet

Ezekkel az alkatrészekkel és a komplett titán Akrapovic kipufogóval már igazi versenypálya szökevény varázsolható az utcai változatból. A műszerfal borítás szintén a Szuperbike Világbajnokságon szereplő gépekről származik. Magasabb és szélesebb, ezáltal nagyobb védelmet nyújt a menetszél ellen. A szénszálas és titán felhasználásával készülő borítások védelmi szerepet töltenek be elcsúszás esetén, de megjelenésükkel tovább építik az agresszív külsőről kialakított képet.

Ducati Panigale V4 verseny készlet


A Rizoma céggel közösen készített takaró elem a tükrök helyét hivatott elfedni, amennyiben a versenypályára merészkedne valaki a motorral. A vázat szintén szénszálas, könnyű panelek védik az esetleges sérülésektől, ez az anyag az alapja a láncvédőnek. A CNC megmunkálással, eloxált felülettel készült Rizoma kuplung és fékkar tartók és védők kitűnően illeszkednek a Ducatihoz. A készletben találunk még egy gumit, amit a tank oldalára ragasztva biztosabb fogást lehet elérni a térdekkel.

Ducati Panigale V4 verseny készlet

Ez a kiegészítő jól jöhet nyílt napokon, de a hétköznapi használat során sem jelent hátrányt a megjelenésben.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes