IXS esőruha

Az ősz beköszöntével a motorozáshoz elengedhetetlen a kiváló minőségű esőruha, ezért elindulás előtt érdemes azt magunkhoz venni. Ennek a ruházati terméknek a fő feladata, hogy védje viselőjét a nedvességtől, ezáltal a lehűléstől és az átnedvesedett ruhával járó kellemetlenségektől.

A láthatóság romlása együtt jár az esős idővel. Ezért az esőruhák jó láthatósága különösen fontos védelmi funkciót kell betöltsön.

IXS Orca Reflex


Az iXS Orca Reflex esőruha innovatív, nagy felületű fényvisszaverő anyagot használ, ami nappali fényben esztétikus feketés szürke színűnek tűnik, míg a szürke anyag sötétben erős fénysugár hatására visszatükrözi tükrözi azt. Hosszú labirintus rögzítés garantálja az eső elleni védelem alapvető funkcióját, ezenkívül az összes varrat vízzáró. A könnyű kezelhetőség érdekében a felső részébe speciális hálós bélést építettek be, ez megkönnyíti a gyors fel- vagy levételt, ha hirtelen megváltozik az időjárás. Ugyanezt a célt szolgálják a lábakon található cipzárak és a hosszú, átlós első cipzár is.

IXS Orca Reflex

Az iXS számára fontos, hogy az esőruha a lehető legkényelmesebb legyen, ezért rugalmas kar- és láb passzét kapott, valamint a deréknél hasonló megoldás gondoskodik a szoros illeszkedésről. A gallér az egyedi igényekhez igazítható. A helytakarékos tároláshoz szükséges táska szintén nagyon praktikus, kis helyet foglal. Az esőruha fekete részei poliamidból, míg a fényvisszaverős szürke betétek poliészterből készülnek. Az overál elérhető XS-től 5XL méretig.

Szöveg: Buny

Kép: IXS

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes