KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

Az utazásnak nem kell feltétlenül véget érnie, ha elfogy alólunk az aszfalt, hiszen itt van az új KTM 890 Adventure. Ezt a grandiózus kaland túrázót most a Hepco & Becker fejlesztői vették kezelésbe. Az eredmény tekintetében senkinek nem lehet panasza, a kínálat igen gazdagra sikeredett.

Az aszimetrikus oldal doboztartók mellett a felső doboz konzolja is elkészült, amihez ki-ki ízlése és igényei alapján választhat hozzá felső és két oldal koffert.

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker


Természetesen a szimetrikust elrendezést kedvelő vásárlók igényeit is ki tudják elégíteni, nekik az Xplorer Cutout szettet ajánlja a gyártó. Ebben a verzióban a rozsdamentes acél tartókhoz 40 literes, vagy egy kisebb 37 literes űrtartalmú doboz csatlakoztatható, mindkettő kapható fekete és ezüst színben.

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

Aki csak rövid kiruccanásokat tervez, az vegye szemügyre a C-Bow tartót és a hozzá csatlakoztatható táska kínálatot. Pénztárca és okostelefon helye egy tanktáskában van, ehhez a Lock-it rendszerű gyors záras táskákat érdemes megnézni.

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

Aki a városban bumlizik, és jól jön a sisak elhelyezésére egy hátsó doboz, az is talál magának megfelelő méretűt a katalógusban, ha a konzolra felszerelésre került az Alu- vagy Easyrack platni.

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

A könnyű, vászon táskákat kedvelő tulajdonosok a csomagtartó szélesítéssel biztos elégedettek lesznek. A biztonságot szem előtt tartó motorosoknak bukócsövet javasolnak, mindjárt három színben (fekete, narancs, rozsdamentes acél).

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

Továbbá kézvédő, stílusos lámpa védőrács szerepel a programban, hogy hangsúlyosabb legyen az off-road megjelenés.

KTM 890 Adventure – Hepco & Becker

Az oldaltámasz szélesítéssel a statikus biztonságot növelték meg a német kiegészítő gyártó fejlesztő műhelyében.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes