Szuperbike a legjobb formában – Hepco & Becker

Az Aprilia verseny motorjának utca változatai, a Tuono V4 Factory, az RSV4 és az RSV4 Factory sem kerülhette el, hogy kikerülve a pályáról, ne csak a köridők hajhászásában gondolkodjanak a tulajdonosok.

Persze egy-egy hétvégi kirándulás beleférhet, és a hosszabb távú túrákat sem igazán ilyen motorok nyergében szokás teljesíteni.

Aprilia RSV4 – Hepco & Becker


De mi van akkor, ha a egyszer csak gondol egyet a vezető és elmegy megnézni a tengert? Az ilyen felhasználói igények kiszolgálására született a típushoz illesztett kiegészítők sora. Az idomokhoz illeszkedő Sportrack tartó, amire a Royster Rearbag Lock-it rendszerű rögzítéssel pillanatok alatt felrakható, vagy akár levehető.

Aprilia Tuono, RSV4 – Hepco & Becker

Akinek a kiránduláshoz ennyi rakodási hely nem lenne elég, az kiegészítheti a C-Bow tartókhoz illeszthető táska kínálatból a számára megfelelővel. A német gyártó ebből a kollekcióból is a Royster névre keresztelt oldaltáskákat ajánlja.

Aprilia Tuono, RSV4 – Hepco & Becker

Egy tengerparti megálláskor kifejezetten jó szolgálatot tehet az oldaltámasz kiszélesítése, nehogy oldalára fekve találja a motorját a tulajdonos, egy kiadós fürdőzés után.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes