A Garázs sorozat folytatódik

A GARAGE név már ismerős a HEVIK kínálatából. Legutóbb egy bőrdzsekivel szélesítették a kínálatot a kesztyű után, ami stílusában a klasszikus és Cafe racer motorosokhoz illik leginkább. A kínálat most egy jet sisakkal bővül, ami fémes fényezésével tökéletesen illeszkedik ebbe az irányzatba.

Természetesen szemüveg is jár hozzá. Az új HEVIK jet sisak kialakításakor nagy figyelmet fordítottak a részletekre. A márka régi stílust idéző kinézete egy összetett szál erősítéses külső héjból és plexi mentes arc védelemből áll.

A szem védelmét külön szemüveg biztosítja. A tervezési és a kivitelezés során cél volt, hogy egy könnyű sisakot tudjanak ajánlani, megfelelő retro kinézettel. A külső héj színe és mintája utánozza a durvára csiszolt üzemanyagtartályok megjelenését, „nyers polírozott alumínium” hatást kelt a látvány. A bélése
fekete, antiallergén anyagból készül és kivehető. A tarkó részen a klasszikus bőr szemüveg hevedert, míg a fémes patentok a héjon a napellenző rögzítésére szolgálnak, ezt külön kell megvásárolni.

Tömege 900 gramm, az áll rögzítő rendszer gyors kioldós, szíjjal lehet finom állítással kényelmesre szabni. Méretek: XS-XXL.Szín: ezüst-szürke, fekete kockás mintával. További információkkal a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes