KAPPA KV9

A plexi nélküli, nyitott, sisakját két változatban hozza forgalomba a Kappa. A aiakokrégi időket idéző megjelenése jól illeszkedik napjaink motoros divatjához, és a retro ruházati cikkek kiegészítéseként, de akár könnyű, szellős kialakítása miatt szélesebb körben is érdeklődésre tarthat számot.


Csillogó fémre emlékeztető fényezésével egyedi világ jellemzi a VARADERO modellt, a két színárnyalattal kapható CLASSIC, a konzervatívabb vásárlókat célozza meg.

Aki szemüveggel kívánja hordani, a sisak hátulján a szíjnak megfelelő rögzítő pántot alakítottak ki, de egy napszemüveggel is tökéletes a városi forgalomban. A VARADERO színválasztéka az aranytól, a feketén át a bordóig elég széles, mindegyikhez fekete bélés jár. A CLASSIC mellőzi a modern grafikákat, hogy a scramblerrel vagy cafe racer-rel közlekedő motorosok is megtalálják a nekik megfelelőt. A szín paletta a katonai zöldtől
a Vespa robogókhoz illő árnyalatokig meglehetősen széles. Csak egy grafika készül a KV9-hez, a fekete hullám a sisak színéhez passzoló színű széllel vízszintesen öleli körbe a homloktól a tarkóig.

A gyártó elsősorban városi közlekedéshez ajánlja második sisakként. Akik rendelkeznek hosszabb utakhoz zárt sisakkal, de a mindennapi, nyári közlekedéshez valami szellőssebbet, könnyebbet keresnek, most nézzék meg az olasz gyártó legújabb termékét. A KAPPA ehhez a sisak szériához a „Total Black” (1400MK) vagy a „Chrome” (1400SK) szemüvegeket ajánlja saját kollekciójából. A héjszerkezet technopolimerből készül. Tömege 900 g, gyors záras, mikrocsatos hevederrel rögzíthető. A bélés kivehető, antiallergén. Méretek XS-től XL-ig. További információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes