MOTO GUZZI V7 III egyedi kiadás

Biarritz bájos környezetében, a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezett Wheels and Waves esemény keretében összegyűlt több ezer motoros előtt mutatta be a Moto Guzzi az új V7 III Limited kiadást a híressé vált mondattal: „Hétötvenes Mandelloból”.

A motorosok és szörfösök népszerű fesztiválján az egyik legjobb és legelismertebb szörf paradicsom partszakaszán a Moto Guzzi tökéletes helyet talált az exkluzív 500 darabosra limitált V7 III kiadásának bemutatására.

Moto Guzzi V7 III LE


Az egyedi modell ötvözi a klasszikus és elegáns krómot, kifinomult csúcstechnológiával készülő alkatrészekkel, például szénszál és alumínium párosításával. Az eklektikus, modern megjelenés a V7 III testreszabásnak köszönhetően, rendkívül fiatalos, ugyanakkor a „Made in Italy” szimbóluma, ami újabban igen népszerű a motorkerékpár iránt érdeklődők táborában. A Moto Guzzi V7 III Limited krómozott alkatrészei a legtisztább klasszikus világot idézik fel, kezdve a króm üzemanyagtartállyal, a vékonyan párnázott bőr üléssel, és a rövid farok idommal.

Moto Guzzi V7 III LE

A Moto Guzzi sas emblémája különleges, csiszolt kivitelben készül. A fekete betétes „teli” keréktől, az első és a hátsó sárvédőkhöz felhasznált anyagokon, valamint az oldalpaneleken keresztül mind-mind a régi iskola alapján épített cafe racerek világát idézi. A tanksapka is alumíniumból készül, mint a biléták, amelyekre lézerrel gravírozták a modell egyedi sorozatszámát. A Moto Guzzi 750 kéthengeres blokkjának fekete eloxált alumínium fojtószelep fedelei és a hengerfejek fekete hűtőbordái kontraszt hatást eredményeznek. A műszerfalon egy analóg kör alakú sebességmérő kapott helyet, a többi funkció működéséről a digitális kijelzőről lehet tájékozódni.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes