Ducati Scrambler 800 Hepco-Becker módra

Az új LED-es indexekkel, kerekekkel, üléssel és jobb vezetési élményekkel kecsegtet a Ducati felújított Scrambler 800-asa. Első ránézésre a hátsó rész változása tűnik fel, ezért a Hepco-Becker mérnökei azonnal készíttettek hozzá megfelelő csomagtartót.

A karcsú C-Bow tartó a programhoz tartozó puha és kemény táskák számára.

Hepco-Becker Ducati Scrambler 800


Emellett a felső dobozt tartó Alu- és Easyrack modell specifikus tartók is rendelkezésre állnak. Nagyobb táskák is felrakhatók, erre az esetre szélesebb konzol, és kisebb hátsó zsákokhoz minirack is szerepel a programban.

Hepco-Becker Ducati Scrambler 800

A stílusos megjelenés érdekében csőből hajtott konzol tartja ezeket a csomagrögzítésre alkalmas elemeket. Azonban a felső dobozok rögzítésére így nincs lehetőség.

Hepco-Becker Ducati Scrambler 800

Például, a Legacy bőr hátsó poggyász könnyűszerrel rögzíthető. A kétcsatornás ABS Bosch rendszerrel szerelt motorhoz motorvédő és hűtővédő is készült. Az oldal állvány szélesítésnek köszönhetően a lehető legjobb talajfogás érhető el egyenetlen talajon is.

Hepco-Becker Ducati Scrambler 800

A különleges megjelenésű rendszámtartó keret kivételes megjelenést kölcsönöz a motornak hátulról.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco-Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes