Stylmartin Colorado

Ez az új modell színvilágával az amerikai sivatagokat idézi, és a név egybeesik a felhasználás idejével, mert ezt a lábbelit a nyári szezonra szánták. Tervezése során figyelembe vették, hogy a melegben a kényelem és biztonság szempontjából mi a legfontosabb. A márkánál készítettek már hasonló cipőt, ezért a jó tulajdonságokat megtartva az uralkodó trendhez igazították a megjelenést.

A Colorado finom bőrből készült, két különböző textúrájú anyagot használtak a felső rész kialakításánál.

Stylmartin Colorado


Az uniszex fazon miatt, motoros vagy robogós nemre tekintet nélkül használhatja, akár utcai viseletre is, hiszen kényelmes és elegáns. A talp különösen hatékony csúszásgátló anyaga miatt nem kell félni vizes felületen, és természetesen protektorok védenek a magasított száron belül, a bokánál.

Stylmartin Colorado

A márkától megszokott módon a szabványi előírásoknak megfelelően. Az újabb Stylmartin modell bizonyítja, hogy a motoros két keréken közlekedők a városi környezethez is találnak megfelelő cipőt. A Colorado felhasználva a gyártó hasonló modellekkel szerzett tapasztalatát, megtartotta minőséget és a védelmi képességet, ehhez igazította a felhasznált anyagokat, de új színeket és kontrasztokat alkotott.

Stylmartin Colorado

Ebben az esetben a sivatagokban található homok színei inspirálták a tervezőket. A felsőrész marhabőrből készül, a külső oldalon mikro-perforált szarvasbőr területek vannak. A felhasznált anyagok és szín összeállítás egyértelműen a divatos retro hatást kelti életre. A megnövekedett légáteresztő képesség a mikroszálas bélésnek és a a mikro-perforált anatómiai talppal együtt segíti a nedvesség mielőbbi elpárolgását.
A boka fölötti hátsó kivágás, nagyobb kényelmet biztosít.

Stylmartin Colorado

A lábhoz rögzítésről klasszikus fűzős rész gondoskodik. Annak ellenére, hogy külső megjelenésében a hagyományos cipőkre hasonlít, a megjelenés megtévesztő, mivel a Colorado a beépített védő eszközeivel, a váltókarnál kopásnak kitett felső részen külön megerősítéssel igazi motoros védőlábbeli. A méret tartomány 36 és 47 közötti. További felvilágosítással a márka hazai képviselője áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes