SWM SUPERDUAL T

Az SWM Superdual feladata, hogy az off-road szegmensben rejlő lehetőségeket kihasználja a márka számára. A Brembo fékek és a hátsó keréken kikapcsolható terep ABS az alap felszereltség részét képezi, amivel ebben a kategóriában nem sokan büszkélkedhetnek.

A motor teljesítménye 40 kW (54 lóerő), de az A2 jogosítvánnyal rendelkezők számára Európában csökkentett teljesítmény verzióval is elérhető.

SWM Superdual


Az egy hengeres, dupla vezérműtengellyel szerelt erőforrás az Euro 4 kibocsátási értékeknek megfelelően működik. A 169 kg tömegű újdonság könnyed kezelhetőséget ígér minden helyzetben, legyen az közút vagy terep. A 110/80 – 19-es első és a 140/80 – 17-es hátsó abroncsok jó tapadást biztosítanak a kanyargós aszfaltozott szakaszokon, vagy a murvás, nyomvályús mellék utakon.

SWM Superdual

A gyári felszereltség bőséges, a légterelő plexi, a kézvédők, a 12 voltos aljzat előkészítés, a LED-es fényszóró, a középső állvány éppen úgy a részét képezi, mint a lengéscsillapítás állíthatósága vagy a hátsó csomagtartó. A Superdual T matt szürke és matt fekete színben kerül az üzletekbe.

SWM Superdual

A túrázóknak GT csomag készlet áll rendelkezésre, hogy az utazás során szükséges poggyászt – a rögzítéshez szükséges konzollal együtt – egy pár 33 literes alumínium bőröndben el tudja helyezni. A hosszú utak megtételéhez, kényelmes egyedi ülést is kínálnak.

SWM Superdual

Akinek az egy hengeres hangzása nem lenne elég feltűnő, Arrow szénszálas véggel készített titán kipufogóval hívhatja fel jobban a figyelmet magára.

Szöveg: Buny

Kép: SWM

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes