Új színekben az X.01 TOURER

A legnépszerűbb GIVI moduláris sisakja mostantól új színekben is elérhető, és abszolút szemet gyönyörködtető grafikával készül. Persze nincs hiány finomításokban, amelyek a további kényelmet szolgálják. A Tourer alapvetően egy új modell, csak néhány hónappal ezelőtt jelent meg a piacon, és azonnal sikert aratott. A milánói kiállítás GIVI standján mutatkozott be az új grafika, hogy további megkülönböztető elemekkel gyarapodjon a kollekció.

A fekete FLUO és a sárga FLUO X.01 Tourer sisak tökéletesen illeszkedik a sorba. A matt fekete és a neon sárga kombinációja teszi ezt a moduláris sisakot teljesen ellenállhatatlanná.

A láthatóságot a „teljes sárga ” sisakkal tovább fokozhatjuk az utakon . A Givi azonban nem állt meg itt, a 2014-es Tourer sisak új, teljesen kivehető fekete belsőt kapott – beleértve az arc párnát is – hipoallergén
anyagból. Ne felejtsük el, hogy az X.01 Tourer egy moduláris sisak, kivehető áll résszel, ennek levétele után jet sisakként is használható.

A többi műszaki jellemzői változatlanok maradtak:
Méretek: XS-től XL-ig.
Tömeg: 1600 gramm.
Sisak héj anyaga: technopolymer.
Belső kiképzés: hipoallergén anyagból, teljesen kivehető.
Állszíj : gyors csat és mikrométeres beállítás.
Homologizáció: kettős megfelelés a teljes és a jet sisakokra vonatkozó szabványoknak is megfelel.
Plexi: víztiszta Pin- lock előkészítés, lecsukható napszemüveg.
Szellőzés: két áll, és két felső nyílás, a sisak hátsó részén két szellőző nyílással.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes