Stylmartin Indian

Az Indian névre keresztelt Stylmartin termék az egyik legnépszerűbb csizma a városi motorosok között. Jellemzői, hogy meglepően könnyű, és a magas szintű védelmet biztosít. 2012 végén jelent meg, de továbbra is rendkívül sikeres, köszönhetően a folyamatos fejlesztésnek és az elégedett tulajdonosok véleményére adó új vásárlóknak.

Aki ilyet vesz magának az biztonságos befektetésben gondolkodik, mert Európában gyártják kiváló minőségű anyagok felhasználásával, ilyen a nyersbőr, ami Olaszországból származik.

Ráadásul a jól eltalált megjelenés alkalmas arra, hogy a motoros beállítottságot megjelenítse ősztől tavaszig a motor nélkül is.  Kétségtelen, hogy a stílus fontos, de mivel a motorosok a legtöbb esetben két keréken közlekednek, a műszaki jellemzők ugyan olyan fontosak. A Stylmartin ezért teljes bőrből készíti, mely vízálló és lélegző béléssel kerül forgalomba. A belső talp anatómiai kialakítású és eltávolítható, míg a külső talp anyaga bordázott Vibram gumi, csúszásgátló felülettel. A boka csontokat mindkét oldalon PU betétekkel védik és párnázott gallér egészíti ki a boka fölött.

Erős fűzőkkel rögzíthető a lábra (színe harmonizál a bőrrel) és az opcionális díszítés kontrasztos – katonai khaki a fekete csizmához és vörös a sötét csokoládéhoz. Végül, de nem utolsósorban: az Indiant a kezedben tartva érted meg, mit jelent a „pehelysúlyú” kifejezés. A méretek 39-től 47-esig terjhednek. További információval a hazai képviselő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes