TRIUMPH újdonságok

A TRIUMPH az idei INTERMOT kiállításra öt speciális kiadással készült. Az egyedi Bonneville, Bonneville T100, a Thruxton Ace valamint egy lenyűgöző Street Triple R különkiadással várták az érdeklődőket a standon.

Bonneville Newchurch
Minden évben, egy kis osztrák falu ad otthont a Tridays rendezvénynek, ahol több ezer Triumph hívő ünnepli a szeretet a márkát és a motorjaikat.

Ezt a szenvedélyt és energiát a Triumph Bonneville Newchurch kiadással egy modern, új két színből álló fényezéssel kívánja megjeleníteni a gyártó. Finom részletekkel díszitették ezt a modellt, ilyen a fekete sárvédő, fényszóró ház, kormány, tükrök. Feltűnő fekete kerekek, elegáns piros szegéllyel és az ülés adja a további egyéni profilt.
Bonneville Spirit
A Bonneville-t 1959-ben vezették be a paicra, sok tulajdonos az évek alatt
rengeteg módosítást hajtott rajta végre az egyéni megjelenés érdekében.

A most megjelent Bonneville Spirit ezeket a stílus elemeket az 1950-es Bonneville-től egyesíti a legújabb technológiával, hogy ne felejtse el senki, az új brit kéthengeres klasszikus a 21. században készült. A speciális Spirit Kék / New
England fehér és fekete egyedi megjelenés az egész motorkerékpáron jelen van, a fekete tükrök, első sárvédő, felnik jellemzői ennek a modellnek. A rövidített hátsó sárvédő a Thruxton-ra emlékeztet, minimalista fekete fényszóró és az
ülés, fehér kontrasztos varrással és feliratozott üléshuzattal készül.
Bonneville T214
A korlátozott darabszámú Bonneville T214 Johnny Allen és a rekordja előtt tiszteleg, amit 1956-ban 345,06 km / órás sebességgel állított fel.

A TRIUMPH most egy exkluzív, számozott és 1000 példányra korlátozott modellel, a Bonneville T214 névre kersztelt motorral jelentkezik. A jellegzetes festés, a „Texas Cee-Gar”, amely Johnny Allen motrját is díszítette egykoron.
Thruxton Ace
Ez volt a törzshelye a londoni sofőröknek, és kedvelt találkozóhelye a
motorosoknak, akik a háború utáni időszakban az ellenkultúra képviselői voltak. Az Ace Café fontos szerepet játszott a Cafe Racer kultúra kialakulására akkoriban. Az új Triumph Thruxton Ace ezt a szoros kapcsolatot ápolja tovább történelmi az Ace Café-val. Speciális fényezéssel, oldalsó borításokkal, a
tankon és hátsó idomon ízlésesen vezetett csíkkal és Ace Café logóval. Az Oxblood egyedi ülés, a levehető ülés púp, a klasszikus kormány végén elhelyezett tükrökkel és egy speciális kormány emléktáblával teljes a Thruxton Ace.


Street Triple Rx
A Street Triple Rx egyesíti az agresszív stílust és az ördögi kinézetet. Ez egy nagyon tetszetős gép, a győztes TT gép és a Daytona 200 Supersport ihlette. A piros hátsó váz, a hátsó sárvédő, lámpa és ülés a Daytona 675 R-ről származik.
A kerekek Diablo vörösben, speciális matricával, egyedi üléshuzattal, alsó idommal és plexivel készül.. A lenyűgöző fényezést matt alumínium ezüst kiegészítők díszítik, és adnak egyedi megjelenést a Street Triple Rx-nek.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes