Kis motor, jó hang, megfelelő teljesítmény

A felnövő új motoros generáció 125-ös motorjaihoz nagy üzemben gyártják a
hangtompítókat a MIVV gyárban. A tizenhat éves korosztályban népszerű típusokhoz, mint a Honda MSX125, a KTM RC125 és a YamahaMT-125 és YZF R125 jelent meg új kiegészítő. A piac négy dámája, négyütemű motorokkal, kifinomult mechanikával és modern
megjelenéssel rendelkezik. Nem csoda, hogy a legkapósabb darabok ebben a szegmensben.

Az utángyártott kipufogóval nem titkolt célja az olasz gyártónak, hogy további
plusz teljesítményt adjon a tulajdonosoknak, megfelelő akusztikai élmény kíséretében.

A fékpadi mérések eredményei a MIVV honlapján elérhetőek bárki számára, inkább nézzük mit is ajánlanak az egyes modellekhez:
HONDA MSX 125 – Amint a név rövidítése is mutatja, a Mini Street X-treme még nem kapott „testre szabott” kipufogót mostanáig. A katalógusban két slip-on dobot kínálnak: az „X” kúpos és a rövid GP-t. Mindkettővel jelentős teljesítmény és nyomaték növekedést lehet elérni, miközben 3 kg-mal csökken a tömeg, szemben a sorozatgyártású hangtompítókkal.
KTM RC 125 -Miután nem igazán a kezdő motorosoknak szánták a gyárban ezt a modellt, a MIVV is ennek tükrében készítette el kiegészítőit a típushoz. Valóban ez egy igazi sport motor, amelynek motorja és mechanikus részei a versenypályáról származnak.

Ezért ehhez a modellhez olyan kínálatot készítettek, amely nem csak a tizenéves korosztályba tartozó tulajdonosok szívét dobogtatja meg. Három teljes kipufogó rendszer áll rendelkezésre, három hangtompítóval, a GP, SUONO, GHIBLI kínálatából.
YAMAHA MT-125 – Ütős és készséges motor, könnyű, nagy teljesítményű fékek,
agresszív utcai harcos stílus, ez jellemzi. Ehhez kellett az utángyártott alkatrészeknek
illeszkedni. A MIVV tervezett két komplett rendszert, ami kiegészíthető a SUONO és GP dobokkal. Az esztétikai eredmény lenyűgöző, a teljesítmény és a nyomaték növelése jelentős, és emellett majdnem 50% súlycsökkenést értek el a kipufogó rendszernél.


YAMAHA YZF R125 – Kompakt és agresszív, ez a kis sport motor, a legjobb választás a 16 éves versenyző palántáknak, akik szeretnék a pályán kipróbálni
magukat, és a legjobb ugródeszka a magasabb osztályok felé. A finomított üzemanyag befecskendezéses, négy szelepes, egyhengeres motor komplett kipufogó rendszerrel javítható tovább a MIVV jóvoltából. Az igényeknek megfelelően lehet összeállítani a GP és SUONO hangtompítókból a megfelelő változatokat. További részletekkel a hazai képviselet áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: MIVV

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes