Dirty Deeds Mk 2 átalakító készlet

A Triumph rajongói örülhetnek a Scrambler „Dirty Deeds” átalakító készletnek, amit Jens vom Brauck tervezett. Most minden, a brit márkát birtokló tulajdonosnak lehetősége van arra, hogy megépítse saját motorkerékpárját a „Dirty Deeds Mk 2” átalakító készlettel. A JVB-moto által tervezett és gyártott
alkatrészek illeszkednek a modern klasszikus modell családhoz
is.

Ráadásként a teljes csomag megvásárlása esetén árelőnyt is élvezhetnek a vásárlók. Ha a motorozás ésszerűtlen, akkor a motorkerékpárok is nézzenek ki ésszerűtlennek.

Akkor csak annyi kell, hogy szórakoztatóak legyenek. – nyilatkozta Jens vom Brauck. A JVB egyik legsikeresebb projektje a Triumph Scrambler „Dirty Deeds” változata, amit a műhely kis sorozatban gyártott. Ezeket a motorokat rövid idő alatt elkapkodták, a kereslet azonban nagyobb, így jó hír mindazoknak, akik lemaradtak a vásárlásról, hogy az új átalakító készlettel most mindenki kivitelezheti személyes „Dirty Deeds Mk 2” motorját saját maga. Egy másik jó hír a Triumph Bonneville és Thruxton tulajdonosoknak, hogy az alkatrészek jó része ezekhez a modellekhez is illeszkedik. Mivel minden összetevő TÜV kompatibilis, és többnyire egyszerű csavarozási művelettel lecserélhetők az eredeti alkatrészek, az átalakítás otthoni kivitelezésének nem áll semmi az útjában. A jellegzetes JVB lámpa burkolattól az ülésig minden alkatrész külön-külön is megvásárolható, de a teljes „Dirty Deeds Mk 2 Kit” csomag árelőnye több száz Euró, tehát érdemes lehet egészben megvásárolni. A minőségi garanciát a JVB tervezte alkatrészekre a hamburgi KEDO cég adja a gyártás során.

Aki nem akar, órákat szerelni, Németországban több Triumph kereskedő vállalja a vadonat új „Dirty Deeds” létrehozását 14.990 Euróért. A részletes alkatrész lista online elérhető www.triumph-store.de címen. A „Dirty Deeds Mk II” kivitelhez rendelhető kiegészítők itt vannak.

Szöveg: Buny

Kép: Triumph

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes