Stylmartin Iron

Ez a legújabb családtagja a Sneaker-Urban sorozatnak a Stylmartinnál. A milánói kiállításon, az Iron bokacsizma már szondázta a vevői igényeket, és a bőrből készült, vízálló, stílusos lábbeli sikert fog aratni. Ezt olyan tulajdonságaira alapozta a gyártó, mint az eredeti megjelenés és a motorkerékpár használat során jelentkező igénybevételeknek megfelelően megerősített részek.

A marhabőrt „graffiti” kivitelben kézi csiszolással alakították, a fűző szemek, a cipőfűző (kézi viaszolt) és a Stylmartin logó egyedi megjelenést kölcsönöz a csizmának. Figyelemre méltó a varrás minősége és a finom színes részletek, mint például a vörös betétek a csizma oldalán.

Boka védőket elrejtették a párnázat alá, és külön felvarrott bőr védi a orrmerevítőt és a sebességváltóval érintkező területet. A neve kifejezett utalás a célközönségre, az építő, javító műhelyek környékén sűrűn megforduló motorosoknak szánják, vagy aki szimpatizál ezzel a stílussal.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:
Felső: Teljes kikészítésű marhabőr, víztaszító graffiti kivitelben
Bélés: vízálló és lélegző.
Boka védelem: poliuretán belső védelem mindkét oldalon.
Váltó által igénybevett területen védő bőr felvarrás.
Rögzítés: cipőfűző  két színben.
Talpbetét anatómiai, kivehető, lélegző, mikroperforált.
Talp: Kétszínű „koszos” kivitelben fekete gumi csúszásgátló talp résszel.
Méretek: 36-tól 47-ig.
Szín: fekete.

Szöveg Buny

Kép: Stylmartin

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes