Kappa KV29 Philadelphia

A Kappa könnyű, kompozit szálas új jet sisakja, kecses stílusával vonzza a tekintetet. Ami még egyedülállóbbá teszi megjelenését, a sisak körül futó szegő, ami választható arany vagy króm színben. A KV29  karcsú „szemüvegének” köszönhetően biztosított a szem védelme is.

A hirdetési szlogenben szereplő „mix & match”  kifejezés megfejtése az építési koncepcióban található, ami az új KV29 létrehozásához vezetett. Alapjában véve ez két különböző filozófiát jelent,  az egyik a retro stílus által inspirált sisak, míg a másik a klasszikus városi használtra szánt sisak külső szemüveg, amely védi az arcot.

A két koncepciót összekötő elem természetesen a karcsú napellenző, amely attól függ, hogy feltolták a héj alá vagy sem.  A KV29 héjszerkezete kompozit anyagból, ami két méretben készül. Ez biztonságot nyújt és könnyűvé teszi, valójában a Philadelphia tömege kevesebb, mint egy kilogramm.

A KV29 matt fekete, arany színű vagy átlátszatlan titán króm szegélyekkel kapható. A fekete belső rész  antiallergén és kivehető. A sisak rögzítésére mikrometrikus csatot alkalmaztak.

A hazai forgalmazónál kapható méretek XS-től XXL-ig terjednek.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes