Nagyszerű társ az „új klasszikusoknak”

Alapvetően az új klasszikusokhoz készítette stílusos új kiegészítőjét a Kappa, de minden olyan motorkerékpárra, amely kerek első fényszóróval rendelkezik felszerelhető. Áttetsző vagy füstszínű változatban kínálja a gyártó a formatervezett szél elleni védelmet nyújtó újdonságát, ami jól jöhet a hideg őszi estéken.


A KAPPA már bizonyította, hogy a cafe racerek és az új klasszikusok nagy rajongója. Tartozékokat, csomag készleteket, valamint szélvédőket is gyárt ezekhez a motorokhoz.


Tavaly a márka egy alumínium modellel (100 ALK) indított, amit mára számos, a fent említett stílushoz tartozó motorhoz kínál. Az új 140 kissé nagyobb, szabványosabb anyagokat használ felépítésében anélkül, hogy elveszítené azt a vonzó megjelenést, amelyet a tulajdonosok megkövetelnek. A védőfelület 35×41 cm-es (M x Sz) méretű plexiből készül, fő jellemzője az enyhén ferde, hajlított formázással kiemelve.

A 140AK (vagy a 140SK a füstszínű) tetszőleges motorokra szerelhető fel, a külön megvásárolható készlet (AL … .A) segítségével. A szélvédő felszerelése nem jelent semmilyen szerkezeti módosítást a motorkerékpáron. A 100ALK szereléséhez szükséges tartó szerkezetet használták fel, így a tulajdonosok variálhatják a kinézet vagy a funkció alapján, hogy melyiket használják a motoron.


Jelenleg az alábbi motorokhoz elérhető:
BMW: NINE-T 1200 / AL5115A. MOTO GUZZI: V9 Roamer és Bobber / AL8202A; V7 Stone / Speciál AL8201A. TRIUMPH: Bonneville 865 / AL6406A; Bonneville T120 /AL6410A; Street Twin 900 / AL6407A. YAMAHA – XSR 700 / AL2126A; XSR 900 / AL2128A.
Természetesen a lista folyamatosan bővül, érdemes a kereskedőknél érdeklődni az
adott motorkerékpárokkal kapcsolatban.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes