2018 XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition

2018-ban a Yamaha bemutatja az XT1200ZE Super Ténéré Raid Editiont, a túra-motorkerékpáros kategória legújabb modelljét, melyet az egyik legtartósabb és legjobb tulajdonságokkal rendelkező nagy lökettérfogatú modellnek tartanak ebben a komoly riválisokat felsorakoztató szegmensben.

 

Az új modell gazdag felszereltségét a Ténéré 700 World Raid prototípus fejlesztése során szerzett tapasztalatok ihlették, és minden megvan benne, ami a komoly, nagy távolságú felfedezőutakhoz kell.

A Super Ténéré egy rendkívül tartós és megbízható kéthengeres, 1199 cm³-es, 270 fokos főtengely-elrendezésű motorral van felszerelve, mely erős nyomatékot, és komoly erőfeszítések nélküli, kényelmes motorozást kínál, így nem meglepő, hogy Nick Sanders profi hosszú távú túramotoros is ezt a modellt választotta.

 

Exkluzív felszereltség

A Yamaha 2018-ban a lehető legkiforrottabb csomagként kínálja az XT1200ZE Super Ténéré Raid Editiont, mint az első számú nagy hengerűrtartalmú túra-motorkerékpárját. A 37 literes alumínium oldaldobozaival összesen 74 liternyi tárolóhelyet biztosító Super Ténéré Raid Edition olyan hosszú távokat megtevő motorosok számára készült, akik a lehető legmagasabb felszereltséget várják el az azonnali menetkész állapot mellett.

Az erős mégis könnyű új oldaldobozok úgy készültek, hogy tetejükre további csomagokat szíjazhass, így még tovább növelve kapacitásukat. A kiemelkedő tartósság érdekében a kiváló minőségű alumínium oldaldobozok sarkait technopolimerrel erősítettük meg. A szél és egyéb időjárási körülmények elleni nagyobb fokú védelem érdekében az exkluzív Super Ténéré Raid Edition magas szélvédővel és szélterelőkkel rendelkezik – emellett a ködlámpák is az alapfelszereltség részei.

Az XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition ugyanolyan négylámpás első résszel bír, mint a Ténéré 700 World Raid. A motorozást még gondtalanabbá teszi a Raid Edition megerősített, oldalsó toldatokkal rendelkező védőlemeze, melyek megakadályozzák a motor sérülését egyenetlen vagy sziklás talajon.

A Super Ténéré Raid Editionre exkluzív karbon oldalpanelek is kerülnek, melyek új grafikái megerősítik a kemény, kalandra kész kinézetet, és kihangsúlyozzák a modell helyét a Yamaha nagy hengerűrtartalmú túra motorkerékpár kínálatának élén. Színek: Yamaha Blue Raid Edition grafikákkal, Tech Black Raid Edition grafikákkal.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes