Givi TanklockED

A GIVI által szabadalmaztatott rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a tanktáskát az üzemanyag betöltő nyílásához rögzített adapterre rögzítsék, a három új táska felszerelését is lehetővé teszi. A frissítések ST605 (a Sport-T tartományból), az UT809 és az UT810 (az Ultima-T tartományból) név alatt találhatók meg a katalógusban.

Eredetileg nem volt könnyű „bevezetni” a Tanklock rendszert, az ötlet, hogy egy karimát a töltő sapkára csavarozva lehessen felrakni, nem találkozott eleinte  a tulajdonosok elképzeléseivel.

Ezután a kompatibilitás probléma volt soron, mivel a karimák a tervezés során olyan kialakítást kaptak, hogy tökéletesen illeszkedjenek az egyes motorkerékpárokhoz vagy modellekhez, és időbe telt míg az összes meztelen sport- és túramotorhoz elkészültek az egyedi kittek. A projekt értéke azonban tagadhatatlan volt, a Tanklock rendszer alternatívát jelentett a piacon elérhető bármely más rögzítő rendszerhez képest (övek / mágnesek), lehetővé téve, hogy a táskát egy másodperc alatt egy kar segítségével felrakják vagy levegyék.

A táska rendkívül könnyű és gyors csatlakoztatása kényelmetlen és kényelmes is egyben. Amikor tankolnak az első, míg a második verzió  egy kávészünetre lehet érvényes, mert az ott hagyott táska kísértés lehet a tolvajok számára. A GIVI TanklockED segítségével a beépített biztonsági zárrendszer ezt az eshetőséget hivatott kiküszöbölni. A zár lehetővé teszi a kulcs eltávolítását, még akkor is, ha a zár nyitott helyzetben van. A kulcsot nem kell minden alkalommal használni, csak akkor, ha a táskát a motoron felügyelet nélkül hagyja a tulajdonos.

Az SL102, SL103 és SL105 zárbetét-kulcskészletek használata esetén ugyanazt a kulcsot lehet használni, ami a felső doboz vagy az oldalsó kofferek rögzítésére szolgál.
ST605 SPORT-T – hőformázott táska vízhatlan okostelefon tartóval, amit fel lehet rakni a táska tetejére. Cipzáras, lakat fogantyúval és vállszíjjal a zárás és a kényelmes szállítás érdekében. A belső rekeszek mellett kivehető szemüvegtartó is a készlet része. Kapacitása 6 liter.
UT809 ULTIMA-T – Cserélhető térkép / tablet tartóval, melyek vízállóak. Vállpánttal, ennek segítségével hátizsákként használható, valamint két külső zsebbel rendelkezik kisebb tárgyak elhelyezésére. Kapacitása 20 liter.

UT810 ULTIMA-T – Különleges táska Enduro motorkerékpárokra. Elülső zseb kulcsokhoz és
tartozékokhoz. Alapvetően ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint az UT 809, de az UT810 nem használható hátizsákként, csak vállszíjjal van ellátva. Maximális belső kapacitása 23 liter. További információval a termékekkel kapcsolatban a márkakereskedés áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes