Husqvarna Vitpilen, Svartpilen modellek

A Husqvarna  három új „Real Street” modellel csábítja a vásárlókat a 2018-as szezontól. A VITPILEN 401 és a SVARTPILEN 401 már Európa-szerte kapható a forgalmazóknál a VITPILEN 701 csak március végén lesz elérhető.

A média és a motorkerékpár szerelmeseinek a prototípusok iránt tanúsított figyelme miatt döntött úgy a gyártó, hogy a három izgalmas új modellel az utcai motorkerékpárok progresszív látás módjának megvalósítása  felé mozdul el. A VITPILEN 401 egyszerű városi használatra szánt  motorkerékpár, amely  ismerté teszi a márkanevet a motoros társadalom minden rétege számára.

A VITPILEN 401-hez hasonló váz és motor építési filozófia mellett foglal helyet a kínálatban a SVARTPILEN 401, ami egy utcai kaland motor modern értelmezése. A merész és robosztus megjelenéssel kívánja meghódítani az erre fogékony vásárlók szívét. A Real Street termék család motorjaiban 375 cm3-es, 44 lóerős (32 kW), egyhengeres két vezérműtengelyes motor dolgozik, amely kompakt, modern kialakításának köszönhetően mindössze 36 kg tömegű. A legmodernebb anyagok és gyártási technológiák révén minden motorteljesítményhez elegendő forgatónyomatékot biztosít, kiemelkedő üzemanyag takarékosan.

A 37 Nm-es nyomaték már alacsony fordulatszámon  rendelkezésre áll, ami tökéletes a városi közlekedésben. A beépített kiegyenlítő tengely miatt az erőforrás rezgése minimálisra csökken, így zavartalan és kényelmes utazást biztosít. Az elektronikus üzemanyag befecskendezés  46 mm-es fojtószelepházon keresztül táplálja a hengert. Mindkét modell 320 mm-es első tárcsafékkel, négydugattyús féknyereggel lassít, míg a hátsó kereket 230 mm-es tárcsafék, egy dugattyús féknyereggel lassítja.  Ezenkívül  csúcsminőségű Bosch két csatornás ABS rendszer segíti a megállást.

A VITPILEN 701 egyedülálló tervezési megközelítéssel,  egy teljesen modern, nagy hengerűrtartalmú egyhengeres motorkerékpárt takar, amely nyers és hiteles élményt kínál a motorosok számára.  A blokk 693 köbcentis, 55 kW (75 le) teljesítményt ad le 8500-as percenkénti fordulatszámon, a maximális forgatónyomatéka 72 Nm 6750-es percenkénti főtengely fordulatnál. A központi befecskendező művet a Keihin szállítja, a 6 sebességes váltótól lánc viszi át a hajtást a hátsó keréknek. A króm-molibdén elemeket tartalmazó váz elől 43 mm átmérőjű WP villákra támaszkodik, hátul szintén a WP-től származó központi rugóstag csillapítja az út egyenetlenségeket.

Az első 320 mm-es tárcsához négy dugattyús féknyerget szereltek, hátul 240 mm-es tárcsához egy dugattyús féknyerget párosítottak. A rendszerhez két csatornás ABS szabályozót illesztettek. A 17-es kerekeken elől 120/70-es, hátul 160/60-as Bridgestone abroncsok feszülnek. A jármű üres tömege 157 kg.  A VITPILEN 701 várhatóan március végén Európa-szerte elérhetővé válik a kereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Husqvarna

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes