Hevik Merak

A rövidre szabott kabát, amely nem áldozza fel a kényelmet, még a legmelegebb napokon sem meleg, akár motorkerékpárral vagy robogóval közlekedik tulajdonosa. A Merak nem görcsöl a stílusra, egyszerűségével hódít. Két változatban készül férfiak és nők számára, a választás megkönnyítése érdekében két szín összeállításban készül.

A Merak kabát a 70-es és 80-as években készített Maserati autókról kapta a nevét. Az új dzseki a 2018-as kollekció részeként mutatkozik be, és mire a valódi tavasz beköszönt már az üzletekben lesz az újdonság.

A nagy szakító szilárdságú anyagból készült kabáton a mellkason, a háton és az ujjakon található szellőzőnyílások biztosítják a tökéletes légáramlást. A passzív biztonságot garantáló EN 1621.1.201 szabványnak megfelelő protektorokat helyeztek el a vállakon és a könyökökön. A hát részen egy zsebet alakítottak ki a gerincvédő elhelyezésére. A külsőn elhelyezett hevederekkel a derékon szabályozható a bőség, az ujjakon található patentok és a csuklópántok állításával kényelmesre „szabható” a kar rész.

Érdemes még megemlíteni a kényelmes belső vízálló zsebet is. A hölgyek számára a női test forma kiemelésére alkalmas szabást alkalmaztak. A kabátok külső anyaga 65% poliészter és 35% nylon 500D M keveréke. Bélése 100% poliészter, három zsebbel, ebből egy vízálló. Fényvisszaverő betétek emelik a láthatóságot, cipzárral kapcsolódik a nadrághoz.

Férfiaknak S-től XXXL-ig, hölgyeknek XS-től XXL-ig terjed a méret paletta. Színek: fekete és fekete – fehér kombináció. További részletekkel a márkakereskedő áll az érdeklődők rendelkezésére.

Szöveg: Buny

Kép: Hevik

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes