Lime szélvédők Kawasakira

Az új kollekció neve Lime Green, az ikonikus Kawasaki kedvelt színére utalva. A fényérzékeny pigment a GIVI ICE szélvédőjének peremén, megfelelő megvilágításban fényes zöld színűvé válik. Ez egy igazi iker projekt, ami exkluzív installációval teszi egyedivé az Akashi gyár modelljeit. Az autó- és motorkerékpár világban sok márka szinonimája a különleges szín.


A Ferrari és a Ducati a vöröset választotta, a kék Yamaha versenyen használt színe, sárgára a Suzukit festik a motocross szektorban.

Mi a helyzet a „Lime Green” -nel, amely évtizedek óta jellemzi a Kawasaki-t? Először 1968-ban jelent meg Daytonában, a Walt Fulton által vezetett A1R motorkerékpáron ez a szín, a versenyző szándékosan zöldet választott, mert a babona szerint a zöld nem volt szerencsés a versenyzéshez.

Azóta a Kawasaki ezt a színt használja, és ma a GIVI tisztelettel adózik e hagyomány előtt az új plexi sorozatával, amelyet kifejezetten ennek a márkának a motorjaira szánnak. A felszerelési kompatibilitás mellett aerodinamikai védelmet is nyújtanak ezek a kiegészítők, az egyedülálló megjelenés mellett, amit a közeledő fényszórók fénycsóvájában lehet látni.

Ezt a fényérzékeny pigment adja, amit a szélvédő anyagába „bevágtak” majd polírozták a fényerő hatásának növelése érdekében. Három modellhez már elérhető a különlegesség: A4117GR – méret 28×33 cm Z650-hez, A4118GR – mérete 37×32 cm a Z900-hoz és D4121GR a Versys-X300-ra. A vadonatúj Ninja H2 SX verziója is hamarosan elérhető lesz.

Szöveg:Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes