Kappa túra kiegészítők Kawasaki Z900 RS-hez

A cél a Kawasaki Z900 RS „túristává” alakítása volt, mindezt a jellegzetesen eredeti „modern klasszikus” stílusának érintetlenül hagyása mellett. Bízunk benne, hogy a KAPPA meg tudott felelni a kihívásnak, és a tulajdonosoknak is tetszeni fog az olasz márka által kínált lenyűgöző tartozékok kínálata.

A Z900RS azon motorkerékpárok közé tartozik, amelyik kiemelkedő képviselője a nosztalgiának, különösen a 70-es években divatos stílusában. Ez a tendencia Európa-szerte továbbra is népszerű, és jelentősen hozzájárul az értékesítés növeléséhez.


Kappa Z900RS

Akiknek elégszerencsések és gyakorlatiasak is, gyakran bővítik motorosélményeiket túrákkal. A 2018-as „Z” verzióhoz a KAPPA speciális alkatrészeket fejlesztett, az oldal konzoloktól, az oldal és tanktáskákon keresztül a hátsó csomagtartóra szerelhető doboztartón át, ami puha táskák számára ismegfelelő rögzíztési pontokkal rendelkezik. Két kis szélvédőis bekerült a programba, az egyik nosztalgikus külcsínnel, de mindkettő képes a szükséges aerodinamikai védelembiztosítására.

Kappa Z900RS


KR4124 – Elegáns, fényes, feketére festett csőből készült poggyásztartó (azonos a motorkerékpár vázszerkezetének színével), utas kapaszkodóval. Használható oldaltáskához, vagy egy MONOKEY dobozzal, ehhez szükséges a külön megvásárolható K636 szerelőlemez, vagy MONOLOCK felső dobozzal.
KL4124 – Különleges csomagtartó MONOKEY dobozokhoz(javasolt a kompakt K22 modell). A konzolt az előzőekben említett hátsó poggyásztartóval együtt (KR4124) lehet felszerelni. Mind a hátsó, mind az oldalsó konzol anyaga és kivitele megegyezik.
TMT4124K – Az oldal konzolra szerelhető (KL4124) akemény dobozok alternatívájaként, speciális oldalkeret kiegészítő is rendelkezésre áll puha táskák felszereléséhez.

Kappa Z900RS


CAFÉ RACER BAG COLLECTION – Három táskából álló kollekció, ami szépen igazodik a „modern klasszikus”stílusához. A CR601U oldal táska pár látható, valamint a CR600tanktáska (mágneses). A CR602 hátsó táskával lehet kiegészíteni a kollekciót.
BF04K – Speciális karima a TANKLOCK tanktáskákhoz. Jelenleg három modell áll rendelkezésre a KAPPA katalógusban.
KA200 + A4124AK – Univerzális szélvédő, füstszínű plexivel. Méretek: 29,5 x 34 cm. A KA200 felszereléséhez speciális rögzítő készlet (A4124AK) szükséges.

Kappa Z900RS


KA801 +AC4124AK – Füst színű szélvédővel rendelkező ABS-ből készült fejidom. A motorkerékpár kerek első fényszórójához tökéletesen illeszkedik, hangsúlyozza klasszikus megjelenését.Az idom felszereléséhez külön készlet (AC4124AK) kell.
KPR4124- Speciális hűtővédő feketére festett rozsdamentes acélból.
KS900A + 05SKITK – Smart Bar (speciális rúd a GPS-tartóhoz és egyéb elektronikus eszközökhöz). A KS900A-tkombinálni kell a motorkerékpár specifikus szerelő készlettel(05SKITK).

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes