Givi B32 BOLD

A robogó felső dobozának tipikusan lekerekítettnek kell lennie? Nos, a GIVI vált, és teljesen egyedülálló megjelenéssel rendelkező dobozt dob piacra. A B32 BOLD, ahogyan a név sugallja, kompakt és Monolock rögzítéssel rendelkező felső doboz. Ez egy olyan tartozékcsalád része, amely további két modellt tartalmaz B34 és B330 névvel, hasonló teherbírással.

A GIVI Monolock sorozatát eddig a „lekerekített” vonalak jellemezték, a B32 BOLD kialakítása szakít ezzel a hagyománnyal.

Givi B32N


A tervezése során nem az volt a cél, hogy növeljék a belső teret (32 liter), ami eddig is képes volt egy zárt sisak befogadására, de egyéb könnyű, mégis szükséges tárgyak elhelyezésére mint, például kesztyű, lopásgátló eszközök, esőruha az új forma sokkal alkalmasabb. Akik hasonló méretű, de „hagyományosabb” formatervezéssel készült tárolóra vágyna, azoknak javasolják az új B34 és B330 Monolock modelleket. Mindkettő elérhető „Tech” változatban (a fényvisszaverő színe más), és mindkettő testre szabható különböző felső borításokkal.

Givi B32N

Mindhárom modellhez adják a speciális tartót és az univerzális szerelőkészletet. A B32 BOLD-hoz háttámla is kapható.
B32 BOLD: MONOLOCK felső doboz mérete (mm-ben) 405 x 303 x 433. Fekete színű, szatén-ezüst színű betéttel.
B330: MONOLOCK felső doboz, 33 literes kapacitással. Maximális terhelés 3 kg. Méret (mm-ben) 436 x 314 x 440. Fekete színű, a fényvisszaverők piros vagy füst színű, ez utóbbi a Tech változathoz. Hozzáférhető a C330 fedél is a dobozhoz.

Givi B34NTL


B34 MONOLOCK felső doboz, 34 literes kapacitással. Maximális terhelés 3 kg. Méret (mm-ben) 425 x 340 x 455. Fekete színű, a fényvisszaverő piros vagy füst színű a Tech változathoz illeszkedően. Hozzáférhető a C34 fedéllel.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes