Ténéré 700 tartozékkészlet

A kategória egyik legjobb és legsokoldalúbb motorkerékpárja, a hamarosan elérhető Ténéré 700 megjelenésével igazán emlékezetes nyár elé néznek a túramotorosok. A nagy nyomatékú 689 cm³-es CP2 motorral és a strapabíró, kényelmes vázzal felszerelt Yamaha Ténéré 700 modellt áthatja a versenyzés izgalma: ideje, hogy motorosok új generációjának mutathassa meg a kalandok izgalmas világát, ahol új távlatok várnak a meghódításra.

Mivel minden motorosnak egyedi stílusa van, a Yamaha az eredeti tartozékkészlet széles skálájával vár minden Ténéré 700 tulajdonost.

Tenere 700 kiegészítő


A készletek segítségével minden ügyfél szabad kezet kap a saját életstílusához legjobban illő motorkerékpár összeállításához, ezzel is hangsúlyozva a motorozás személyes élményét – legyen szó a hosszabb utak kényelméről vagy a sportosabb, adrenalinnal teli kalandokról.

Felfedező csomag

A Felfedező csomag jobb élményt biztosít a hosszabb utakhoz, és sokoldalúsága a terepmotorozás során is kiélvezhető: segítségével a Ténéré 700 motorosai bátran belevághatnak életük élményébe.

Tenere 700 kiegészítő

A strapabíró, zárható, 72 literes alumínium oldaldobozoknak köszönhetően még az elhagyatott helyeken is megoldható az önellátás, a kompakt középsztenderrel pedig a stabil parkolás és a karbantartási munkák sem okozhatnak gondot. A Felfedező csomaghoz 33%-kal vastagabb védőlemez jár, amely a normál lemeznél nagyobb területet fed le, míg a csővázas motorblokkvédő a dobozokat és a vázelemeket védi a balesetek esetén – ráadásul a hátsóülésnél lévő csomagtartó megnövelt tárolókapacitást nyújt.

Tenere 700 kiegészítő

Túramotoros csomag

A Túramotoros csomag tökéletes választás mindazon Ténéré 700 tulajdonosoknak, akik nagyobb kalandokra vágynak, és akik szeretik a határokat feszegetni. A magasabb és laposabb, egy részből kialakított túraülés nagyobb szabadságot ad a motorosnak a terepviszonyoknak megfelelően a testsúlya áthelyezéséhez, ráadásul megjelenésében is erősíti a hiteles túramotoros képet – miközben könnyű szerkezetű Az Akrapovič egyszerűen felszerelhető kipufogó dobból előtörő mély brummogás is ráerősít a túramotoros megjelenésre.

Tenere 700 kiegészítő


A Túramotoros csomaghoz tartozó láncvédő és láncvezető gondoskodik a túramotorozás közbeni tökéletes sebességváltásról – a hűtővédőnek köszönhetően pedig a kisebb kavicsok és törmelék sem fog semmilyen gondot okozni. Továbbá, a
Ténéré 700 remek megjelenéséről a rendszámtáblatartó, a LED irányjelzők és a tankvédők gondoskodnak.
A Felfedező és Túramotoros csomagon felül a Ténéré 700 tulajdonosai a Yamaha folyamatosan fejlődő termékeinek széles skálájából választhatnak, hogy az eredeti tartozékokkal még egyedibbé tehessék motorkerékpáruk megjelenését. A tartozékkészletek az új Yamaha Ténéré 700 megjelenésével egyidőben, szeptembertől lesznek elérhetők.

Tenere 700 kiegészítő


Már frissített színekkel érhető el a Yamaha legújabb túramotoros felszerelése, amelyet júliustól a Ténéré előtt tisztelegve utcai ruhák új kollekciója fog kiegészíteni. A részletek itt tekinthetők meg.

Szöveg és kép: Yamaha Motor Magyarország

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes