Trimph Tiger 900 kiegészítők a Hepco & Becker-től

A Triumph 2020-as kiadású Tiger 900 Rally / GT / Pro modelljeire jellemző a kettős felhasználás kiegyensúlyozottsága, magyarul közúton és terepen egyaránt megállják a helyüket. Ehhez a mindenre jól használható motorhoz készítette el a Hepco & Becker a saját kiegészítő készletét, hogy a tulajdonosok saját igényeik szerint tudják alakítani motorjaikat.

A biztonságos csomagrögzítés érdekében az oldaldoboz tartók csavarkötéssel rögzítettek. A gyors tanktáska felrakás és levétel egyszerű módja a Lock-it tankbetöltőre szerelhető rögzítő.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020


Az igényeknek megfelelő tanktáska kiválasztása a gyártó repertoárjából már egyedi igények szerint történik, akár különböző felhasználási célokhoz különbözőek kiválasztásával.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020

A felső doboz rögzítésére Alu-/ Easyrack rögzítőt ajánlanak, aki viszont egy hengertáskával képzeli el az utazást, annak a csomagtartó szélesítő a megoldás. A karbantartási műveletekhez, vagy csak az egyenesbe állításhoz jól jöhet a központi állvány, de az oldal támasztóra is készítettek szélesítőt.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020

A motor két oldalára rögzíthető vízálló puha táskákkal a kisebb tároló kapacitást kedvelő tulajdonosok járnak jól. A poggyász szállításon kívül kiegészítő fényszórók is szerepelnek a katalógusban, hogy az éjszakai motorozás is biztonságos legyen.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020

A motor védelme miatt aggódóknak jó hír, hogy széles választékot kínál a német gyártó. A teljesség igénye nélkül, kapható markolatvédő, lámparács, kartervédő, illetve bukócső a motorhoz és a tankhoz.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020

Ez utóbbi kettőből három variáció áll rendelkezésre, fekete, rozsdamentes acél és a legújabb terndeknek megfelelően fehér színben.

Triumph Tiger 900 – Hepco & Becker 2020

A hétvégi kiruccanásokhoz a C-Bow rendszerű tartó és a hozzáilleszthető táskák széles választékából lehet választani.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes