Metzeler Roadtec Scooter

A Roadtec robogókra készült verziója a díjnyertes Roadtec 01 gumiabroncs tulajdonságait egyesíti egy másik felhasználási formában. A sport verzió kivételes nedves felületen mutatott tapadását és a nagy futásteljesítményt sikerült az újdonságban a robogókra optimalizálni.

A termékskála negyvennyolc méretet tartalmaz, amelyek fokozatosan kiváltják a jelenlegi programban szereplő Metzeler Feelfree, Feelfre Wintec és ME 7 Teen abroncsokat.

Metzeler Roadtec Scooter


Egyetlen márkanevet kínálnak majd, ezzel jelentősen egyszerűsítve a fogyasztók dolgát a választás terén. A Roadtec Scooter futófelület mintája természetesen magán viseli a Roadtec 01 gumiabroncs jegyeit, és elhozza a robogók világába a sport-túra szegmensben felhalmozott gyártói tapasztalatot. Az első kerékre szerelhető abroncsok sok keresztirányú hornyot tartalmaznak, amelyek a mechanikus tapadást erősítik az aszfalthoz.

Metzeler Roadtec Scooter

Összehasonlítva elődjével, a Feelfree-vel, jelentősen növekedett a víz kiszorító képesség. A Feelfree Wintec futófelületének mintája hozzájárul az abroncs keverék felmelegedéséhez, garantálva a fék stabilitását és a kiváló tapadást már azt indulástól. Optimalizálták a barázdák ismétlődését a gördülési zaj, és az ABS rendszerekkel való jobb összhatás érdekében. A Roadtec hátsó gumiabroncsai különböző méretű és mélységű barázdákkal készülnek hosszú és mély hornyokkal. A mintázat jobb irányítást biztosít kritikus vezetési körülmények között, például pánikfékezés vagy kanyarodás közbeni gyorsulás esetén. Ugyanakkor ezeknek a hornyoknak a sajátos kialakítása hozzájárul a nagy futás teljesítmény biztosításához.

Metzeler Roadtec Scooter

A Roadtec Scooter magas szilícium-dioxid-tartalmú komponense a futófelülettel, valamint a speciális ragasztógyantákkal együtt képes növelni a tapadási képességet és a biztonságot. A szerkezete rugalmasabb testtel rendelkezik, ennek eredményeként a mechanikus tapadás szintje jelentősen javult, és az úthibák, mint például a durva aszfalt felmarások nem befolyásolhatják a komfortot. A külső profiljai lekerekítettek, ezért rövidebb és szélesebb érintkezési felülettel rendelkezik.

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes