Különleges Ducati Scrambler gyári alkatrészek

Az egyedi megjelenésre törekvés alapvető a Ducati Scrambler tulajdonosoknál, és most még nagyobb választék áll rendelkezésükre a gyári kiegészítőkből, hogy motorjuk minél inkább tükrözze személyiségüket. A honlapon még tervező program is van a könnyebb választás elősegítése érdekében.

Az eredeti alkatrészek között böngészők biztosak lehetnek benne, hogy válogatás közben nem kell attól tartaniuk, hogy a mindennapi használat a komfort és megjelenés valamelyik elemének rovására alakítják át a járművet.

Ducati Scrambler kiegészítők


Ezekkel a kiegészítőkkel lehetőség nyílik különleges kivitelű és anyagú felszerelési cikkek alkalmazásával különböző színű és stílusú megjelenést elérni. A tervezés szakaszában a Scramblerducati.com oldalon található program segítségét igénybe véve, azonnal látható a változás.

Ducati Scrambler kiegészítők

A virtuális garázsban mindenki felpróbálhatja az üléseket, kipufogókat vagy az utazáshoz kinézett táskákat. Amennyiben a tervet meg is valósítaná a tulajdonos, akkor lehetőség van a kereskedőktől ajánlatot kérni a felszerelni kívánt termékekre. Nézzük, milyen kiegészítőkból lehet válogatni:

Ducati Scrambler kiegészítők


Vízhatlan oldaltáskák
Robosztus és sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé, akár a mindennapokban, akár utazáshoz használná tulajdonosa. Tároló kapacitása és vízálló anyaga révén mindkét esetben jó szolgálatot tehet.
Küllős kerekek
A különleges retro vonal összefolyik a modern formákkal, így összhatásában marad a régies külső, de modern értelmezésben. Az eredeti felni helyére átalakítás nélkül szerelhetők be.

Ducati Scrambler kiegészítők


Fényszóróidom
Az Off-Road világban elfogadott védőeszköz acélból készül, ami Cafe Racer motorokra jellemző kinézetet kölcsönöz a Scrambler-nek.
Kétszemélyes Cafe Racer ülés
A legjobb anyagokból készülő ülés felület kialakítása ehhez méltó, a színek és az egyedi méretek alapján készülő kézműves munkákra emlékeztető minőségben készül. Tökéletes elegye a stílusnak és az egyediségnek.

Ducati Scrambler kiegészítők


Sport kipufogódob
Különleges hang kivehető hangtompítóval és többlet teljesítménnyel a speciális hangolás révén. Ez a Termignoni dob az motorvezérlést felülíró programmal az első lépés az izgalmas motorozáshoz.
Verseny kipufogó könyök
A Scrambler 1100 tipushoz készített acél könyökcső kettő az egyben kialakításával kombinálja a versenykipufogók kinézetét, teljesítmény fokozó tulajdonságaival.

Ducati Scrambler kiegészítők

Egy stílusos alkatrész egy ikonikus motorkerékpárhoz.
Kormány végére szerelhető tükrök
Az eloxált alumíniumból készülő tükrök az 1960-as évek versenysport motorjainak stílusát idézik.
Aluminium tankbetöltő
A Rizoma cég együttműködésével alkotott betöltő, megmunkálása első ránézésre különleges megjelenést ad.

Ducati Scrambler kiegészítők


Ledes indexek
Garantált az optimális láthatóság a különlegesen intenzív fénykibocsátású LED-es irányjelző lámpákkal.
Alumínium lábtartók
Itt is a Rizoma segített a legjobb minőséget és megjelenést elérni és hangsúlyozni. Csakúgy, mint a kuplung és első fékmunkahenger olajtartályainak fedelének kialakításánál. A megmunkálás, a külcsín egyedi Scrambler stílust teremtett.

Ducati Scrambler kiegészítők


Hátsó sárvédő
Véd a felverődő víztől és szennyeződésektől, valamint optikailag nyújtja a motor hátsó részét. Ehhez a műanyag kiegészítőhöz is felszerelhető az alumíniumból gyártott rendszámtartó keret, amitől a motor hátulja nem veszti el könnyed és dinamikus megjelenését, mégis kicsit agresszív benyomást kelt.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes