Ducati Panigale V2 új színben

Az új „White Rosso” szín dominanciája kihangsúlyozza és kiemeli a Panigale V2 vonalait és eleganciáját. Ugyanakkor a hagyományos Ducati vörös részletek a sportos és erőteljes karaktert  hangsúlyozzák. Ez utóbbi szín díszíti a felni, az első és az oldalsó levegő bemeneti nyílásokat. Az új megjelenést egy nagy Panigale V2 logó teszi még egyedibbé a burkolat alján.

Az új festés bemutatásához készült fotó- és video felvételek főszereplője a Pramac Racing Team versenyzője, Francesco „Pecco” Bagnaia. Ő így jellmezte az újdonságot:

Ducati Panigale V2 White Rosso



„2016 óta személyes mottóm a #GoFree. Számomra ez azt jelenti, hogy gondtalanul élni, szórakozni és prioritást adni azoknak a dolgoknak, amelyeket élvezel. Úgy gondolom, hogy a Panigale V2 jól illeszkedik ehhez a meghatározáshoz, és tökéletesen tükrözi az életemet.”- mondta Pecco Bagnaia, miután kipróbálta a Panigale V2-t. – Az új, fényes fehér fényezés nagyon szép, és különbözik a hagyományos színektől. Annak ellenére, hogy utcai motorkerékpár, meglepődtem, hogy milyen kanyarsebességre képes.

Ducati Panigale V2 White Rosso

Ez egy szórakoztató, nagyon stabil motorkerékpár, amelyet gyorsan és biztonságosan lehet vezetni fáradtság nélkül, ugyanakkor nagyon erős és határozott karakterrel rendelkezik. ”
A Panigale V2, amelyet kevesebb, mint egy évvel ezelőtt vezettek be a Ducati sportmotorjainak közép osztályát képviseli. A Panigale család belépő szintű modellje 955 cm3-es, kéthengeres Superquadro motorja képes az Euro 5 szabvány által támasztott kibocsátási értékeknek megfelelni, míg maximális teljesítménye eléri a 155 lóerőt 10750 fordulat/percnél, a legnagyobb forgatónyomatéka 104 Nm 9000-es fordulatszámon.

Ducati Panigale V2 White Rosso

A kéthengeres erőforrás a teljesítményt úgy adja le, hogy a maximális nyomaték több mint 70% -a folyamatosan elérhető 5500-as fordulat felett.
A Panigale V2 rácsszerkezetű váza elegáns és sportos, de a Panigale V4 megjelenése ihlette, nagy méretű sportos burkolat takarja a mechanikus részeket. A Panigale családhoz tartozást tovább hangsúlyozza az egyoldalas lengőkar és az oldalt kivezetett kipufogó. Az elektronikai csomag tartalmazza a Bosch kanyar ABS-t az aktív biztonság és a járműdinamika vezérlése érdekében.

Ducati Panigale V2 White Rosso

A három vezetési mód (verseny, sport és utca) intuitív módon kezelhető és beállítható a 4,3 hüvelykes TFT színes kijelzőn.
Az állítható első 43mm-es Showa Big Piston villa (BPF) és a hátsó Sachs lengéscsillapító, a kerekekre szerelt Pirelli Diablo Rosso Corsa II gumiabroncsokkal ötvözi a versenypálya vezetési élményét és a közúti közlekedés biztonságát. A kormány és a vezetőülés ergonómiája szintén fáradásmentes ülőhelyet kínál az úton és a versenypályán.

Ducati Panigale V2 White Rosso


A felszereltséget egy Sachs kormány lengéscsillapító és M4.32 mono blokkos, radiális főfékhengerrel szerelt Brembo fékrendszer egészíti ki. A féktárcsák átmérője elöl 320 mm, hátul pedig 245 mm, ami erőteljes, biztonságos megállást tesz lehetővé. A White Rosso Panigale V2 2020 júliusától kapható a Ducati kereskedőknél.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes