METZELER Tourance Next 2 – 2021

Négy fontos abroncs bevezetésével megújította közúti portfóliójának nagy részét a Metzeler. A pályára a használatra a RACETEC TMTD SLICK-től a szuper sport SPORTECT MM9 RR gumiabroncson át a ROADTECT M01 SE-ig terjed a kínálat, bár ez utóbbi megtartotta sporttúra jellemzőit, a ROADTEC SCOOTER-hez hasonlóan. A mérnökök kutatási és fejlesztési munkája soha nem állt le, és a kék elefánt emblémás márka nem felejtette el az on-off-on és off-road portfólió termékeit sem.

A TOURANCE TMNEXT 2 az új etalon az enduro utcai szegmensben, enduro és extrém enduro versenyekre kifejlesztett MCE 6 DAYS EXTREME új első és hátsó kialakítással érkezik, valamint az MC360TM portfólió új R betűvel megkülönböztetett verziója verseny használatra készül.

Metzeler Tourance Next 2


Ha már itt tartunk, ne feledkezzünk meg az új RACETEC SM termékcsaládról se, a Supermoto versenyekre szánt gumi szintén az izgalmas METZELER 2021-es kínálatának része.
Az új TOURANCE TMNEXT 2, az ismert TOURANCE TM termékcsalád negyedik generációját képviseli, ami a legújabb generációs kalandmotorok számára készült. A NEXT 2 ideális választás a hosszú utakhoz és a városon kívüli kirándulásokhoz használt enduro utcai motorkerékpárok tulajdonosai számára, akár egyedül, akár utassal. Akik az off-road ihlette agresszív megjelenését keresik, de a csúcsteljesítményről nem kívánnak lemondani, a vezetési kényelem és a tartósság kombinációjában, azok nem fognak csalódni.

Metzeler Tourance Next 2

Még azok a motorosok is, akik maxi endurójukat használják a mindennapi városi ingázáshoz, értékelni fogják a TOURANCE TMNEXT 2 által kínált biztonság érzését a különböző útfelületeken, vagy nedves körülmények között. A TOURANCE TMNEXT 2 fő előnyei az agilis és semleges viselkedés, különösen a legújabb generációs járműveknél, amelyek egyre jobban teljesítenek és fejlett elektronikus rendszerekkel szereltek, a mért értékek alapján a nedves felületen a féktávolság javult. A tartós teljesítmény a gumiabroncs teljes életciklusa a METZELER DYMATEC alapú futófelületnek köszönhetően ötvözi a mintázat funkcionális jellemzőit a kopás egyenletességével. A legtöbb radiál gumi sorozat hozzávalóit egyesítették eben az abroncsban.

Metzeler Tourance Next 2

Az ismert METZELER 0 ° STEEL RADIAL és az INTERACT technológiák révén semleges és fokozatos választ adnak a nagyon eltérő vezetési stílusú versenyzők számára is, és mindig garantálja a biztonság és a jármű teljes irányításának érzését. A futófelület mintázata megőrzi a METZELER család megkülönböztető elemeit, és innovatív technikai megoldásokat alkalmaz a teljesítménykonzisztencia megtartása érdekében. A hátsó gumiabroncs hosszanti barázdái megszakadnak a metszett horonnyal, hogy javítsák a vegyület stabilitását és biztosítsák a kopás egyenletességét. Ez pedig előnyös lesz a futásteljesítmény képességének megtartása miatt a kavicsos utakon. Végül a DYMATEC módszerrel kialakított barázdamérés optimalizálja a kopás egyenletességét és a futófelület funkcionális hozzájárulását a ferde szögnek megfelelően. Az első kerékre magas szilícium-dioxid-tartalmú vegyületből (85%) alkotott gumi kerül, ami polimert tartalmaz, így fokozza stabilitását és tapadási jellemzőit nedves frelületen.

Metzeler Tourance Next 2

A 2021-es TOURANCE TMNEXT 2 sorozat a következő méreteket tartalmazza előre: 110/80 R 19 59V, 120/70 R 19 60V, 120/70 ZR 19 60W, 21 ”90/90 -21 54V. Hátra: 150/70 R 17 69V, 170/60 R 17 72V, 170/60 ZR 17 72W18, 150/70 R 18 70V. 

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes