Ducati túra kiegészítők 

A túra szezon javában tart, és még ilyenkor is érdemes egy pillantást vetni az újdonságokra a Ducati kiegészítő katalógusában. Tudjuk a márkáról, hogy egy kicsit más szemszögből tekint dolgokra, és ez nincs másként a túra kiegészítők terén sem. A kalandok átéléséhez és élménnyé válásához az idei kollekcióban szereplő termékek is hozzájárulhatnak.

A Ducati kínálata nem csak a sport modellekből áll, a Multistrada, a SuperSport 950, a Diavel 1260 és az XDiavel 1260 szintén képes hosszútávú túrák megtételére, ezért korszerű technikával rendelkező választékból mindig könnyebb választani a tulajdonosoknak.

Ducati túra kiegészítők


Ezeken az alapokon elindulva a túra „hozzávalók” fejlesztésére Bologna-ban nagyon figyelnek. Nem véletlen, hogy ebben a kérdésben is az adott kiegészítőt gyártó szektor prominens képviselőivel működik együtt az olasz motorgyártó.

Ducati túra kiegészítők

Ezeknek a kooperációknak köszönhetően a tulajdonosok egy „Konfigurátor” segítségével tudják megtalálni a saját motorjukhoz leginkább illeszkedő kiegészítőt.
A táskák és dobozok elengedhetetlenek a csomag szállítás szempontjából. Ezért a poggyász szállítására alkalmas eszközök a katalógusban a modell családoknak megfelelő sorban szerepelnek.

Ducati túra kiegészítők

A Multistrada V4-hez például oldal dobozokat, a motorhoz színben és stílusban illeszkedő felsőt ajánlanak, ahogy a kínálatban központi állvány is van, a biztonságos motor leállításhoz. A SuperSport 950-hez a sportos megjelenés miatt jobban illik egy könnyű táska a motor két oldalára, amit a hátsó ülésre rögzíthető táskával és mágneses tanktáskával lehet kiegészíteni.

Ducati túra kiegészítők


A komfortos utazáshoz a hegyekben vagy hűvösebb napokon jól jöhet a Multistrada-hoz kapható ülésfűtés, ami a vezető és utas ülőfelületére egyaránt elérhető. Az utaskapaszkodó a SuperSport 950, a Monster, a Hypermotard 950 típusokhoz kapható, növelve a biztonság és kényelem érzetét.
Emellett egy különleges tartozékot is beemeltek a programba, ami egy GPS navigáció, Ducati Zümo 396 néven.

Ducati túra kiegészítők

A tervezett és megtett útvonal mentése mellett kihangosító funkcióval is rendelkezik az útvonal szöveges előre jelzéséhez vagy zene hallgatáshoz. A navigációs készülék 4,3 colos kijelzője vízálló kivitelű, nem karcolódik és UV álló. Természetesen a hozzátartozó tartószerkezetet se felejtsük el, ami megjelenésében illeszkedik a műszerfalhoz a navigációs eszközhöz, de akinek ez már túl sok, az a tanktáskában is elhelyezheti.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes