Yamaha XSR 125 – Hepco & Becker

Ahogy megjelent a Yamaha az új XSR 125 klasszikus motorokra jellemző külsejével, a Hepco & Becker-nél azonnal lecsaptak rá, hogy a rendelkezésükre álló kiegészítőkkel felvértezve tudjanak a leendő tulajdonosok többett belelátni ebbe a modellbe.

Az első lépés a kortalan, szolid megjelenésű C-Bow tartó felszerelése volt, amihez ki-ki az igényeinek legmegfelelőbb űrtartalmú könnyű táskák közül választhat a szállítandó poggyászhoz és stílusához igazodva.

Yamaha XSR 125 – Hepco & Becker


A kis hátsó táska rögzítésére ennél a motornál is a legjobb megoldás a Minirack tartó lehet, amire 3 kg tömegű terhet lehet rögzíteni. A csomagszállításra szolgáló kínálat jelenleg itt véget ér, de a biztonság terén sem akart a német gyártó elmaradni a tőle megszokott elvárásoktól, ezért több bukócsövet is készített a motorhoz.

Yamaha XSR 125 – Hepco & Becker

A hétköznapi motorosok számára a legérdekesebb a motort védő bukócső lehet. Az XSR 125-höz a motoros iskolák számára készül a lámpa köré, illetve az ülés mögé is bukócső, ami a hátsó részen még kiegészíthető egy plusz védelmi funkciót betöltő kiegészítővel.

Yamaha XSR 125 – Hepco & Becker

Ez utóbbi könnyen szerelhető a hátsó bukócsővel együtt is. Most már csak a tulajdonosoknak kell a katalógust lapozgatniuk, hogy a következő szezonra milyen kiegészítővel szeretné motorját egyedibbé tenni.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes