QJMotor tervek 2022-re

A BENELLI kínai tulajdonosa a QJMotor, egy új és izgalmas saját márkanévvel fémjelzett palettával indul az európai piac meghódítására. Az innovatív e-mobiltól a modern robogókon át a 750-es motorkerékpárokig, kétkerekű modellek széles választékát kívánja értékesíteni az öreg kontinensen az ázsiai gyártó.

A Zhejiang Qianjiang Motorcycle Co., Ltd.-t 1985-ben alapították, és motorkerékpárok fejlesztésére és gyártására helyezték a hangsúlyt, a Geely Technology Group részeként.

QJMotor SRV 500


A hagyományos olasz Benelli márka megvásárlásával 2005-ben a Zhejiang Qianjiang Motorcycle Co., Ltd. lett az első kínai motorkerékpár-gyártó, amely megvett egy nemzetközileg jól ismert motorkerékpár márkát. Azóta nagyobb lökettérfogatú motorokat is fejlesztettek, és a cég megalapozta hírnevét Kína piacvezető márkájaként, a 250 köbcenti feletti lökettérfogatú motorkerékpárok piacán. Ma a cég több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat (ebből 400 a kutatás-fejlesztésben dolgozik), és a világ több mint 130 országába exportálja termékeit.

QJMotor SRT 750

A QJMotor, mint a jövő márkája nagy lehetőséget lát az európai terjeszkedésben, ezért 2020-ban saját néven először mutat be egy új csúcskategóriás motorkerékpár-kollekciót, amely tükrözi a gyártó szaktudását. Az innovatív technológia és a nemzetközileg is elfogadott megjelenés ötvözésével próbálják az ügyfelek igényeit kiszolgálni. Olyan motorkerékpárokat fejlesztettek ki, amelyek a lenyűgöző vezethetőséget ötvözik az utazás maximális élvezetével. A motorok digitális befecskendezéssel, mérsékelt fogyasztással, kiváló minőségű alkatrészekből készülnek, amit neves gyártók szállítanak, mint például a Kayaba, a Brembo és a Bosch.

QJMotor SRK 600

Az egyedi megjelenés és a kiváló minőség teszi a QJMOTOR-t kiemelkedővé. A széles kínálat a sportos cirkálóktól, a stílusos retro motorokon keresztül, a letisztult nagy teljesítményű motorokig terjed. A csupasz kínálat 250-nél kezdődik és 700-as a legnagyobb hengerűrtartalmú modell ebben a szegmensben. A kalandmotorok között az SRT 750 és az SRT 500 kiváló felszereltséggel, nagy távolságok megtételére hívja új tulajdonosait. A QJMotor a 125 köbcentis robogók között is innovatív modellekkel van jelen, amelyek teljes mértékben megfelelnek a modern, városi életmód támasztotta közlekedési követelményeknek.

QJMotor SRT 550

A vízhűtéses, négyütemű, befecskendezős motor mellett a tárcsafékeket ABS egészíti ki, és olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, mint a Keyless Go rendszer, a LED világítás és a digitális műszerfal. Az VPS 125 néven futó modell kiváló „dugóhúzó“, és élményteli haladást biztosít a nagyvárosi kihívások közepette. Az e-mobilitás szektorban a QJMotor négy modellel kívánja a versenytársaktól elhódítani a vásárlókat. A legújabb villanymotorokkal szerelt, nagy teljesítményű, eltávolítható lítium-ion akkumulátorokkal készülő motorok a legmodernebb technológiát képviselik. Számos modellt kínálnak a gyorsan fejlődő A2-es vezetői engedéllyel rendelkező piac számára is.

QJMotor VPS 125

Az SRC 500 retróból, az SRV 500 sportcirkálóból és a látványos SRV 550 csupasz motorkerékpárokból álló kínálattal szeretné meghódítani a középkategóriát. Egyik újdonságuk az SRT 550X, kalandtúra motor, amely soros kéthengeres motorral, KYB futómű alkatrészekkel, Brembo fékkel, Bosch ABS rendszerrel, LED világítással, 5 hüvelykes TFT kijelzővel, USB töltőaljzattal csábítja a leendő tulajdonosokat. A gyár által újonnan fejlesztett motor a jövőben az MV AUGUSTA „kis motorjaiba” is beépítésre kerül. Az innovatív márka első járművei 2022 tavaszán/nyarán lesznek elérhetők, amint feláll az egész Európára kiterjedő értékesítési hálózat.

QJMotor SRC500

A közeljövőben a kínálat még szélesebb lesz, nagyobb hengerűrtartalmú robogók, motorok és elektromos motorok erősítik majd tovább a QJMotor kínálatot.

Szöveg: Buny

Kép: QJMotor

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes