West Coast stílus Milwaukee-Eight 117 blokkal

A Harley-Davidson teljesítményben és stílusban is megújítja két profi túrázóját, és bemutatkozik a Street Glide ST és a Road Glide ST. Az új családtagok a Grand American Touring modellek sorát gazdagítják. Mindkét modell megkapta a Milwaukee-Eight 117 blokkot és igazi West Coast stílusú külsőjüket hangsúlyozza a fekete és bronz fényezéssel.

A Milwaukee-Eight 117 V-Twin precíziós olaj/léghűtéses blokkja jó nyomatékkal és megfelelő lökettérfogattal az egyik legnagyobb a Harley-Davidson sorozatgyártású erőforrásai között.

Harley-Davidson Street Glide ST


Ez a blokk kiváló teljesítményt nyújt 1923 köbcentis motorjával és a maximális nyomaték már 3750-as fordulatnál rendelkezésre áll, amit a motoros minden gázadáskor megérez. A nagy teljesítményhez a tuning légszűrő előre néző beömlői több levegőt juttatnak az égéstérbe a tökéletes közép tartományú nyomaték leadáshoz. A Screamin’ Eagle Performance alkatrészekkel a hivatalos még további lehetőségek nyílnak a motor személyre szabásához.

Harley-Davidson Street Glide ST


Street Glide ST
A Street Glide ST egyesíti a Milwaukee-Eight 117 blokk erejét és a West Coast építési stílus szépségét tovább emeli az új fekete és bronz fényezés. Az ikonikus Harley-Davidson denevér fejidom megvédi a motoros fejét a menetszéltől és alacsony sötét plexije növeli a stílushűséget. Az alacsony tank konzol az oldalsó töltőnyílással és a blokkvédőkkel különbözik a többi Touring modelltől. A Street Glide ST fekete lábtartói, kezelő szervei, blokkja és kipufogója különleges megjelenést kölcsönöz, amit a matt sötétbronz fényezés és a Prodigy öntött alumínium kerekek foglalnak keretbe.

Harley-Davidson Street Glide ST

A tank klasszikus fényezése kontrasztban áll a motor sötét színű alkatrészeivel. Fekete és ezüst fényezéssel választható. Az első sárvédő sportosabb ívelést kapott és a könnyedebb benyomást keltő széria oldaldobozokkal szerelték fel a Street Glide Special modellhez képest. A Heavy Breather légbeömlők előre néznek a jobb levegőáramlás és a teljesítmény orientált megjelenés érdekében, míg a szóló ülés a „magányos farkas“ motorosoknak kedvez. Az egy gombbal állítható hátsó lengéscsillapítókon a vezetési stílushoz és az elvárt kényelemhez állítható a csillapítás. A 49mm-es első villa dupla dugattyús szelepekkel készül a kényelmes „vonulás“ érdekében.

Harley-Davidson Road Glide ST

Széria ABS-t kaptak a Reflex rendszerű Brembo fékek. További felszereltség a Boom! Box GTS fejegység, színes érintő képernyővel, két fejidomba épített hangszóróval és rejtett rádió antennával. Az elektromos sebesség tartó automatika hosszú utakon tesz jó szolgálatot, míg Daymaker LED lámpa fehér fénnyel világítja meg a sötét útszakaszokat. A Smart Security System riasztó és kulcs nélküli indítás megnyugtató a parkolásnál.
Road Glide ST
A keskeny Road Glide ST modell fenyegető megjelenéssel és Milwaukee-Eight 117 blokkal szaggatja fel az aszfaltot. A West Coast stílus és a fekete-bronz fényezés kiemelkedik a többi bagger közül.

Harley-Davidson Road Glide ST

A hibátlan kényelmet és a cápaorrú fix fejidomot azoknak a motorosoknak találták ki, akik a nyílt utakat kedvelik. A fejidom három légáteresztője eltereli a menetszelet, az alacsony és sötét plexi tovább javítja a menet komfortot. A dupla Daymaker LED fényszórók, világos fehér fényt adnak, az alacsony blokkvédő és tank konzol egyedi ívet rajzol a Road Glide ST-nek. A szóló ülés kiemeli a hátsó sárvédő vonalát, a West Coast stílus a széria dobozokon és a lecsapott első sárvédőn is visszaköszön. A fekete villák, blokk és a kipufogó kontrasztja a világos csavarokkal és deknikkel, a mart henger csavarokkal már csak apró részletek.

Harley-Davidson Road Glide ST

További említésreméltó a mattbronz öntött alumínium Prodigy felnik és a színes jelvény a klasszikus dupla fényezésű tankon. Fekete és szürke fényezéssel rendelhető. A Heavy Breather légbeömlők ezen a modellen is előre néznek a jobb áramlás és megjelenés érdekében. Az egy gombbal állítható hátsó lengéscsillapítókkal a vezetési stílushoz és a kényelemhez szabható a csillapítás. A 49mm-es első villák mellett az ABS alapfelszereltség a Reflex rendszerű Brembo fékekhez. Továbbá ezen a modellen is van Boom! Box GTS fejegység, két fejidomba épített hangszóróval és rejtett rádió antennával. Az elektromos sebesség állítás itt is megtalálható, ahogyan a Daymaker LED lámpa is. A Smart Security System beépített riasztó és kulcs nélküli indítás könnyebbé teszi az életet.

Harley-Davidson Road Glide ST

A Harley-Davidson kanyarodást segítő biztonsági rendszerei a széria felszereltség részét képezik a CVO és az összes Grand American Touring modellen (kivéve Road King), amibe a Street Glide ST és a Road Glide ST modellek is beletartoznak. A rendszer a következő elemeket tartalmazza: kanyar ABS, kipörgésgátló különböző módozatokkal, visszagurulás figyelő rendszer, gumiabroncsnyomás figyelő rendszer (TPMS).

Szöveg és kép: Harley.hu

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes