Ducati Multistrada V4 – 2022

A Multistrada negyedik generációja sok új ügyfelet hozott a Ducatinak. A Multistrada V4 Granturismo-val a sportos túrák éppúgy lehetségesek, mint a terepjáró kirándulások. A motor a legmodernebb technológiát kapta, ez az első olyan motorkerékpár a világon, amelyen első és hátsó radar, adaptív sebességtartó automatika (ACC) és holttér-érzékelő (BSD) rendszer van. Ezek az elektronikus segédeszközök növelik a vezetési kényelmet és biztonságot, különösen hosszú utakon.

A Multistrada V4 páratlanul hosszú karbantartási intervallumokkal rendelkezik, a szelephézag ellenőrzésére csak minden 60 000. km megtétele után kell sort keríteni. Ezen kívül a család minden modelljéhez jár az exkluzív „4Ever Ducati” garancia, amely 4 év futásteljesítménytől független jótállást takar.

Ducati Multistrada V4S – 2022


A Ducati Multistrada V4 sikerét nemcsak a szaksajtó visszajelzései tükrözik, hanem a Ducatisok elégedettsége is, akik szép számban döntöttek a gép megvásárlása mellett. Ez egy újabb ösztönzés a Ducati számára, hogy 2022-ben is folytassa a fejlesztését az igények figyelembe vételével. A Multistrada V4 család első újdonsága 2022-ben az S változat színpalettáját érinti, amely az új Iceberg White festéssel bővült, ez egy fényes fehér szín, amely kiemeli a motorkerékpár harmonikus vonalait. Idén ezzel az újdonsággal egészül ki a Ducati Red és Aviator Grey változat. A motor négy különböző felszereltséggel kapható Essential, Radar, Travel és Radar valamint Full.

Ducati Multistrada V4S – 2022

Az elektronikai csomagot tekintve a legfontosabb újítás a Multistrada V4 S elektronikus felfüggesztésének félautomata funkciója, amely Minimum Preload néven került bevezetésre. Ez a funkció lehetővé teszi a motorkerékpár magasságának csökkentését, ami megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a láb letételt a városban vagy alacsony sebességnél. Egy másik fontos szoftverfrissítés a motoros és a motor közötti kommunikációra vonatkozik, amely az infotainment (Ducati Connect) és a HMI (Human-Machine Interface) fejlesztéseknek köszönhetően most még több funkcióval lett gazdagabb. Az új motorokon megjelenő friss alkalmazás a régebbi Multistrada V4 S típushoz is ingyenesen elérhető, tovább erősítve azt a folyamatos figyelmet, amelyet a bolognai gyártó ügyfelei kiszolgálására fordít.

Ducati Multistrada V4S – 2022

Azokkal a Multistrada tulajdonosokkal, akik igénylik az új funkciókat, lépésről lépésre veszik fel a kapcsolatot a MyDucati alkalmazáson keresztül és e-mailben, majd a választott Ducati szervizben megkapják a frissítéseket. A Multistrada V4 2022-es fejlesztései a Ducati Performance kiegészítők sorát is érinti, két fontos elemmel gazdagítva a kínálatot. Az első ilyen, az ültetőkészlet, amiben új villarugók, hátsó lengéscsillapító rugó és egy új oldal állvány kapott helyet. Ezzel az ülésmagasság 20 mm-rel csökkenthető. A süllyesztőkészlet megjelenésével a Multistrada V4 ülésmagasság-állítási tartománya még nagyobb lett. Az alacsony üléssel (-30 mm) és a magas üléssel (+15 mm) kombinálva a vezető kiválaszthatja az optimális konfigurációt 790 és 875 mm között.

Ducati Multistrada V4S – 2022

A Multistrada család legfiatalabb tagja utazásra vágyó motorosok számára készült. 2022 áprilisától a Ducati formatervező részlege a Givivel együttműködve fejlesztett alumínium oldal és felső dobozt a típushoz. A befogadóképességük (76 liter az oldalsók és 41 liter a felső doboz űrmérete) lehetővé teszi, hogy a motoros mindent magával vigyen, amire szüksége lehet az utazás során. A dobozokat úgy tervezték, hogy felül nyílnak, így maximalizálták a kapacitást, és megkönnyítették a rakodást. A praktikusság további növelése érdekében kiegészítőként belső táskák is kaphatók, ezeket úgy tervezték, hogy a lehető legjobban kihasználják a rendelkezésre álló helyet.

Ducati Multistrada V4S – 2022

A praktikus fogantyúk lehetővé teszik a táskák kézipoggyászként történő szállítását, optimális kényelmet és funkcionalitást biztosítva. A vízálló anyagból készült, hegesztett varratokkal rendelkező belső táskák Ducati Performance logóval készülnek.

Szöveg: Buny

Kép: Ducati

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes