Kappa KV28 EVO

A Kappa sisakkatalógus 2022-es újdonságai között számos ajánlat található a hölgyeknek. Az új ECE 22-06 szabvány szerint tanúsított KV28 Evo Join Lady nyitott sisak a legújabb a kollekcióban. A városi használatra ajánlott védőeszköz a nélkülözhetetlen műszaki követelményeknek történő megfelelés mellett, kiemelkedő megjelenést is kínál.

Folyamatosan növekszik azoknak a hölgyeknek a száma, akik a motoros két kerekűeket választják elsődleges közlekedési formának. Következésképpen a szektor műszaki ruházati és kiegészítőire szakosodott vállalatainak követni kell a trendet, és unisex vagy specifikus termékeket szükséges beilleszteniük a kollekcióikba.

Kappa KV28 Evo Join Lady


A Kappa már egy ideje figyeli a motorozó nők igényeit, amint az a ma elérhető kínálatából is kitűnik, azonban a termék paletta szélesítése mindig aktuális. A most bemutatott, termoplasztik héj szerkezetű új modell megfelel az ECE 22-06, a motoros sisakok új európai szabványa által előírt követelményeknek, tömege nem haladja meg a 1100 grammot. A legmelegebb hónapokban is kényelmes az újdonság, a klasszikus arcnyílást hatékony szellőzőrendszerrel egészítették ki, amely a héj felső részén elhelyezett kettő első, és egy hátsó szellőzőből áll.

Kappa KV28 Evo Join Lady

A kényelemről puha, párnázott, hipoallergén szövet bélés gondoskodik, mely kivehető és mosható. Az átlátszó, karcálló plexi kiváló védelmet nyújt, annak ellenére, hogy nem nyúlik le hosszan. A fejvédő rögzítéséről klasszikus, mikrometrikus pánt gondoskodik. A KV28 Evo Join Lady különlegessége minden bizonnyal az esztétika: az élénk és telített színek robbanása a lila, rózsaszín és fehér árnyalatokban, a „merész” grafikával lefedi a teljes héjat, amit a fényes felület fokoz.

Kappa KV28 Evo Join Lady

A lila-fehér színkombinációs modell XS (54) és M (58) közötti méret tartományban kapható.

Szöveg: Buny

Kép: Kappa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes