Vespa PIC NIC

A Vespa mindig is az élet és a jövő felé száguldás örömét képviselte, technológiailag az élvonalban és mindig a trendek előtt járt, miközben hű maradt egyedi és időtlen megjelenéséhez. A Vespa Primavera mindig is fiatalok kedvence volt, könnyedségének és stílusának köszönhetően.

A hatvanas évektől pedig alternatív és fiatalos mobilitást javasolt az autók által zsúfolt városokban. Egy olyan világban, amely újra felfedezi a természet szépségét, nem maradhat Vespa Primavera nélkül, ezért elkészítették az exkluzív Pic Nic változatot.

Vespa Pic Nic


Ezt a modellt kifejezetten a mindennapi stressz oldására készítették, és a legelbűvölőbb és leggondtalanabb módon élvezheti tulajdonosa az öröm pillanatait, valamint a szabadban való társasági életet. A Vespa Pic Nic egy sor különleges kiegészítővel kaphatüó, amelyek a szabadtéri pillanatok maximális élvezetét szolgálják, a legklasszikusabb vidéki utazások során vagy a városokban egyre gyakrabban előforduló zöld sarkokban.

Vespa Pic Nic

Valójában a Vespa Pic Nichez tartozik egy elegáns, rattannal átszőtt fából készült piknikkosár, amely egy kényelmesen kivehető hűtőtáskát és a kötelező takarót tartalmazza. A szőtt kosarat utánzó minta, speciális jacquard szövetből készült és vízálló, így ideális kelléke bármilyen szabadtéri tevékenységnek. A Vespa Pic Nic logóval kiegészített kosár és a takaró is kényelmesen szállítható a krómozott első és hátsó csomagtartókon, amelyek a különleges változat alapfelszereltségének részét képezik.

Vespa Pic Nic

A barna bőr öv fogantyúként is szolgál így könnyebb vinni az összehajtott takarót. A Verde Pic Nic és Grigio Pic Nic színsémákban kapható modellek az oldal panelek mellett, kéttónusú nyereggel is rendelkeznek, amelyen a bézs színű ülőfelület sötétbarna hátsó csíkkal van kombinálva, különleges szőtt mintával. A nyerget világosszürke szegély és az olasz zászlóval díszített kapaszkodó is hangsúlyozza.

Vespa Pic Nic

A sötétbarna árnyalat a lábtartókon és a gumibetétekben, a jellegzetes nyakkendő díszítéseiben is megjelenik. A krómozott karosszéria élprofiljaival és gyémánt színű élekkel, valamint szürkére festett keréktárcsaival is kitűnik.

Vespa Pic Nic

Mint a Vespa minden különleges kiadásánál, a lábvédő lemezen található kis tábla azonosítja a sorozatot.

Szöveg: Buny

Kép: Vespa

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes