Moto Guzzi V7 Stone Special

Egyedi sorozattal lepte meg a rajongóit a sas emblémás olasz márka. A merész, hiteles karakterrel rendelkező a Moto Guzzi V7 mindig is a testreszabás alapjául szolgált. Az évek során a tulajdonosok már bizonyították, hogy számtalan értelmezése volt már ennek a modellnek.

Kevesebb, mint két év telt el a V7-es legújabb generációjának bemutatása óta, és a hatalmas kereskedelmi sikerre tekintettel, Moto Guzzi V7 Stone Special névvel külön kiadást is készítettek, amit a Giornate Mondiali Moto Guzzi kiállításon mutattak be.

Moto Guzzi V7 Stone Special


Határozottan dinamikus, a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition, ezen megszüntették a matt árnyalatokat, és a V7-es család legkorszerűbb változata különleges Shining Black árnyalatban pompázik. A tankon a stílust idéző ​​grafika és piros részletek bővítik az Eagle márka legsportosabb modelljét. A sport attitűdöt tovább emeli a pirosra festett lengéscsillapító rugók és a nyereg kontrasztos piros varrása.

Moto Guzzi V7 Stone Special

A kormány kiemelőn egy tábla jelzi, hogy a vezető egy különleges kiadáson ül. Az egyediséget tovább fokozza a kormányvégre került visszapillantó tükrök is, amelyek még áramvonalasabb és dinamikusabb profilt adnak, emellett a feketére eloxált alumínium tanksapka is egyedi. A különleges színekből még a 850-es hengereire is jutott, a vadonatúj, grafit színű burkolatok és feketére eloxált fojtószelepház-védő alumínium borítás is eltér a széria váltotzattól.

Moto Guzzi V7 Stone Special

Az „izmosabb” megjelenést Arrow kipufogórendszer hangsúlyozza, amelyeknek köszönhetően a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition teljesítménye javult, mind a teljesítmény tekintetében, amely 48-ról 49 kW-ra (66,5 lóerő) emelkedett 6700-as fordulatszámon, és a maximális nyomaték 73-ról 75 Nm-re nőtt 4900-as fordulatszámon.

Moto Guzzi V7 Stone Special

Az Arrow kipufogók ezen a Special kiadáson mutatkoznak be, később minden Moto Guzzi V7-es motorkerékpárhoz kapható lesz tartozékaként.

Szöveg: Buny

Kép: Moto Guzzi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes