BMW ruházat 2023

Több mint száz motorosoknak készített ruházati termékkel ünnepli a 2023-as motoros szezont a BMW. A Gear & Garment Collection a sisakoktól, kesztyűktől és csizmáktól kezdve a motorosruhákig, dzsekikig, nadrágokig, hétköznapi viseletig, funkcionális viseletig és kiegészítőkig minden részletet felölelő kínálatában mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Az újdonságok fejlesztése során figyeltek a funkcionális részletekre és a stílusos megjelenésre egyaránt.

Legyen szó sport, régi módi vagy klasszikus külsőről, lehet integrált vagy nyitott kialakítású a sisak, a BMW választéka óriási, és gyakorlatilag semmi kívánnivalót nem hagy maga után.

BMW ruházat és kiegészítők


A 2023-as szezonra számos modell szín választéka bővült, de az újdonságokról se feledkezzünk meg. Az új Xomo Carbon sportsisak bizonyítja, hogy a kiemelkedő védelemnek nem kell kényelmetlennek lennie. Szénszálas kompozit héjjal és számos kényelmes extrával rendelkezik, mint például 3D-s arcpárnák, könnyen illeszkedő rendszer a szemüveget viselők számára, ergonomikus napellenző rendszer és levehető állvédő. A „Bowler” sisak azok számára lesz vonzó, akik a klasszikus stílust kedvelik.

BMW ruházat és kiegészítők

A retró megjelenés olyan részleteket is tartalmaz, mint a dombornyomott BMW logóval ellátott belső bélés. A „Britz” motoros szemüveg menő, stílusos társ lehet a nyitott sisakok rajongói számára. Időtlen megjelenésének, a lehető legszélesebb látómezőt biztosító minimalista kialakításnak és páramentesítő szellőzőknek köszönhetően jól használható.
A Gear & Garment Collection dzseki és nadrág választékában számos lehetőség rejlik a különböző minden ízlés és preferencia igények kielégítésére.

BMW ruházat és kiegészítők

Legyen szó egyrészes versenyruháról, klasszikus dzsekinadrág-kombinációról, bőr- vagy textilanyagokról, vagy mindkettőről, a sportos moderntől, a klasszikuson át, a retro megjelenésig széles a kínálat. Például az új „Hotlap” kabát, amely rendkívül kopásálló marhabőrből készül, és kiválóan ötvözi a biztonságot és a kényelmet. Az elasztikus anyagoknak és a vállakon valamint az ujjakon lévő bőr sztreccs betéteknek köszönhetően a kabát a protektorok ellenére optimális mozgásszabadságot biztosít minden pozícióban.

BMW ruházat és kiegészítők

A hozzáillő „Hotlap” nadrág is új, és illeszkedésének köszönhetően alkalmas a roadsterek és a sportosabb gépeket használók számára is. Az „M Pro Race Comp” ruha a pályára alkalmasság követelményeit egy átfogó biztonsági csomaggal ötvözi. A vállakon, könyökön, csípőn és térden található protektorok magas szintű biztonságot garantálnak, míg a hátsó gerincvédő púp optimalizálja az aerodinamikát, mindezt a BMW M Motorsport színeinek társaságában.

BMW ruházat és kiegészítők

A „RoadCrafted 100 Years” farmerdzseki a klasszikus megjelenést magas szintű biztonsággal ötvözi, és a BMW Motorrad 100. születésnapja alkalmából Special Edition kivitelben nagy BMW Motorrad felirattal a háton, és történelmi BMW Motorrad logóval a karon vásárolható meg. A kopásálló farmerszövet és az NP flex védők csökkentik a sérülések kockázatát. A „Schwabing” kabát is az évfordulóra tekintettel különleges kiadásban jelenik meg, a hagyományos ikercsíkok és a klasszikus BMW logó szemet gyönyörködtető.

BMW ruházat és kiegészítők

NP flex védelem ennél a kiváló minőségű marhabőr készült terméknél is gondoskodik a vállakon és a könyökön a magas szintű védelemről. A 2023-as Gear & Garment Collection nagy részét teljes egészében a GS sorozatnak szentelik. Az új „GS Adrar” kabátot rally hangulat jellemzi, és optimálisan meleg időszakban használható, számos szellőzési lehetőséget kínálva. A könnyű kabát vállán és könyökén NP3 védelem, valamint ugyanilyen tipusú gerinc protektor is jár hozzá.

BMW ruházat és kiegészítők

A könyökök és a gallér bőr betétei fokozzák a minőségi megjelenést. Természetesen hozzáillő nadrág is kapható.
Az „M Pro Race Comp” sportcsizma a legmagasabb igényeknek megfelelő, nagy méretű, kemény műanyagból készült védőelemeiről könnyen felismerhető. Az oldalán, orrán és a sarkán elhelyezett, cserélhető magnézium csúszkák megakadályozzák a sérüléseket, és nagyon tartóssá teszik. A teljesítménykarakterét a BMW M színvilága teszi teljessé.

BMW ruházat és kiegészítők

A szél- és vízálló „Pro Race GTX” csizma modern megjelenésének és biztonsági funkcióinak köszönhetően tűnik ki a kínálatból. Cserélhető lábujjcsúszka, nagy felületű 3D sarokvédő és a sípcsontvédő védelmet nyújt a sérülésekkel szemben és növeli a tartósságot. Egy nagy BMW Motorrad logó teszi összetéveszthetetlenné a megjelenést. A motorkerékpár vezetéséhez alkalmas anyagok találkoznak a divattal, erről szólnak az innovatív „KnitRace” cipők a légies 3D kötéstechnológiával.

BMW ruházat és kiegészítők

A stílusos lábbelik motoros csizmának minősülnek (1. szint), köszönhetően a sebességváltó karnál található erősítésnek és a beépített boka és 3D sarokvédőnek. A „Seoul GTX” cipőt nem csak látni jó, a GORE-TEX membrán technológia megbízhatóan véd a szél és a víz ellen, a talpa olaj- és üzemanyagálló, valamint integrált sarok- és bokavédelme magas szintű biztonságot nyújt.

BMW ruházat és kiegészítők

A belső rejtett cipzár megkönnyíti a fel- és levételét.
Ami a kesztyűket illeti, a választék a szupersportos, teljesítményt nyújtó kesztyűktől a klasszikus, régies stílusú megjelenésig, valamint a kaland terepjáráshoz szükséges strapabíró kivitelekig terjed. Például a „GS Rallye” kesztyűk ideális társak minden kánikulai, terepjáró kalandhoz.

BMW ruházat és kiegészítők

A felső rész légáteresztő, rendkívül kopásálló textilből készült, nagy csuklóvédőkkel, így ez lehet sokaknak az ideális terepkesztyű.

Szöveg: Buny

Kép: BMW

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes