Kiegészítők a V7 családhoz

A Moto Guzzi az új klasszikus, sportos Stone Special Edition változattal bővítette V7-es sorozatát. A Special Edition rövid látogatást tett a műhelyben volt, hogy a Hepco & Becker fejlesztőcsapata némileg továbbfejlessze. Az alap modellhez már rendelkezésre állt egy sorozat a kiegészítőkből, így a különleges kiadáshoz csak stílusban kellett illeszteni.

Annak érdekében, hogy néhány napos kiruccanásunkat élvezhessük a poggyász szállítást helyeztük előtérbe.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker


Készítettek hozzá C-Bow tartót, króm és fekete kivitelben a speciális C-Bow táskák és dobozok gyors és biztonságosan rögzítése érdekében.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker

A nagyobb méretű Hepco & Becker dobozokat előnyben részesítő tulajdonosok is örülhetnek, a doboztartó konzol felszerelésével, már csak a kínálatban szereplő kofferek méretét kell az igényekhez igazítani.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker

Az utasülés mögötti részre kifejlesztettek néhány megoldást, a további csomag rögzítésekhez. Fekete és krómozott csőből hajlított doboztartó, amelyre felső doboz is illeszthető.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker

De van a kínálatban egy csomagtartó is, ami nem alkalmas felső doboz rögzítésre, de szövet és hengerzsákok elhelyezésére tökéletes. Azok számára, akik partnerrel utaznak, egy utas háttámla is bekerült a programba, természetesen csomagtartóval vagy anélkül.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker

Ennél a kiegészítőnél huzat színét is lehet választani, fekete vagy barna árnyalatban. Főállványt is kínálnak a karbantartások megkönnyítésére, és a lazább talajon a biztonságosabb leállításhoz. A motorkerékpárhoz bukócsövet is készítettek fekete és króm színben, hogy a védelmet is biztosítani lehessen.

Moto Guzzi V7 Stone SE – Hepco & Becker

Lámpavédő rács és a klasszikus kiegészítő lámpákkal a klasszikus vonal frissítését oldották meg.

Szöveg: Buny

Kép: Hepco & Becker

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes