Metzeler Extra Soft extrém enduróra

Az enduro versenyekhez készült MCE 6 Days Extreme termékcsalád egy új, 140/80–18-as méretű hátsó méretű abronccsal bővült, ezt a legnehezebb szakaszokra és a legzordabb terepre tervezték. Az új MCE 6 Days Extreme Extra Soft hátsó, egy speciális gumiabroncs, amely alkalmas akár egynapos versenyekre vagy gyorsasági szakaszokra.

A futófelület-keveréket úgy tervezték, hogy garantálja a maximális teljesítményt extrém körülmények között műszaki és környezetvédelmi szempontból is, ezért még nagyon alacsony hőmérsékleten is hatékonyan fogja a talajt.

Metzeler MCE 6 Days Extreme Extra Soft


A magas szintű tapadásnak köszönhetően az Extra Soft lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy a legnehezebb akadályokat is leküzdjék, és a rajtnál se legyen panasz rá. Ezen túlmenően a szövetváz kényelmet garantál, és még kevésbé tapasztalt versenyzők számára is könnyen használhatóvá teszi a gumiabroncsot.

Metzeler MCE 6 Days Extreme Extra Soft

Az Extra Soft külső megjelenésében is eltér a sorozat többi tagjától, a futófelületen a „bütykök” új elrendezése biztosítja az optimális teljesítményt még nagy dőlésszögeknél is, kisebb kopás és a külső behatásoknak nagyobb ellenállás mellett. Ezek a tulajdonságok nagyon fontosak az extrém enduro versenyeken, ahol az abroncs többirányú deformációnak van kitéve. A gumi összetétele szintén teljesen új, 100%-ig szén alapú vegyület és rendkívül rugalmas, ez széles felhasználási kört tesz lehetővé, például nagyon alacsony hőmérsékleten is jól tapad.

Metzeler MCE 6 Days Extreme Extra Soft

Az Extra Soft kiegészíti a Metzeler enduro versenyekre szánt kínálatát, ebben a szakágban a német márka a múlt század első évtizedei óta jelen van. A FIM Enduro és FIM Hard Enduro Világbajnokságok legjobb versenyzőivel és csapataival, mint például a KTM, a GAS GAS és a Honda közösen fejlesztett MCE 6 Days Extreme abroncsok már eddig is történelmet írtak a legfontosabb enduro versenyeken. Gyári kiadású modellekre is szívesen választották a legjobb gyártók.

Metzeler MCE 6 Days Extreme Extra Soft

Bár enduro és extrém enduro világbajnoki versenyzők számára tervezték, az MCE 6 Days Extreme abroncsok az amatőrök számára is alternatívát jelenthetnek, ha nagy teljesítményű abroncsot szeretnének. Az MCE 6 Days Extreme abroncsok méret kínálata széles körben alkalmazható, ez lehetővé teszik a versenyzők számára, hogy megtalálják az igényeiknek leginkább megfelelő megoldást. Az első gumiabroncs különböző méretekben és három változatban kapható: standard, lágy és szuperlágy kivitelben.

Metzeler MCE 6 Days Extreme Extra Soft

A hátsó kilenc méretben kapható, öt különböző változat közül lehet választani standard, közepes, lágy, szuper lágy és az új extra lágy.

Szöveg: Buny

Kép: Metzeler

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes