Givi E46 Riviera

A csúcstechnológiával készülő Givi Riviera a felső doboz kollekció újdonsága dobozok között. A két zárt sisakot gond nélkül elnyelő felső, szerelőlappal és univerzális szerelőkészlettel kapható, hogy a robogó és a motor tulajdonosok egyaránt elégedettek legyenek. A termék Olaszországban készül, hamisítatlan Made in Italy.

Neve üdülőhelyekre emlékeztet, valójában az E46 Riviérát a városi dobozok közé sorolták be a katalógusban. Tágabb értelemben persze, a 46 literes kapacitás lehetővé tesz nagyobb túrákat is, feltéve, hogy nem lépi senki túl a feltüntetett súlyhatárt.

Givi E46 Riviera


Ellentétben a Monokey sorozattal, amely minden egyes modellhez külön tartozékként igényli a rögzítéshez a karokat, a Monolock kihasználja a jármű (általában a csomagtartó) nyújtotta támogatást, ehhez rögzül a platni, viszont ez szab határt a súlynak is. A két verzió közötti különbségek itt véget is érnek, valójában az E46 megjelenése hasonló a legjobb Monokey modellekéhez. A felső dobozt öntőformával, úgynevezett alámetszéssel állítják elő, amely nagyobb merevségű szerkezet létrehozását teszi lehetővé a két héj találkozási vonala mentén, miközben megőrzi az áramvonalas és lekerekített formákat, amelyek javítják az aerodinamikát. A külső letisztult, a termék általános szerkezete pedig ellenállóbb. A Monolock felső dobozokhoz vadonatúj fedél nyitás-zárás rendszer jár, a cég alumínium kofferein alkalmazott zárakhoz hasonlít.

Givi E46 Riviera

A belső kapacitás növelést a külső méretek csökkentésével sikerült optimalizálni. Az újdonság két verzióban készül, E46N néven piros, E46NT kóddal ezüst reflektorokkal vásárolható meg. Külső fotógravírozás díszíti a fedelet és az alsó részt, különböző textúrák váltakozásával. A fedél új forgáspántjai optimalizálják az ergonómiát, az utazási kényelmet, összességében kényelmesebb az utas hátának. A Riviera alapkivitelben puha, kivehető szőnyege tépőzárral van rögzítve a dobozbelső alsó részére, és két sisak számára elegendő helyet kínál. Még a GIVI X.21 felnyitható állúból is belerakható kettő. A belső tér teljes egészében kihasználható a T502B puha táska használatával, a zár pedig kompatibilis az SL101 biztonsági kulccsal, de az utóbbi két kiegészítő opcionálisan rendelhető csak.

Givi E46 Riviera

Az E207 háttámlával és az elektromos csatlakozóval további funkcionális kiegészítőkkel lehet gazdagítani a dobozt. Az újdonság kiválóan vizsgázott vízszigetelés tekintetében, mind a laboratóriumban, mind közúton. Ez utóbbi esetben szakadó eső és jégeső is szerepelt az időjárási teszt sorozatban. Az E46 terhelhetősége 3 kg, méretei: 578x448x305 mm.

Szöveg: Buny

Kép: Givi

Nem lehet hozzászólni a hírhez!

Powered by WordPress | Compare the Best Free WordPress Themes Online. | Thanks to WordPress 4 Themes, Home Based Companies and Free Premium WordPress Themes